Lägenheten är såld!


Läggan är såld och jag är lite tom på ord. Samtidigt som jag inte insett det ännu.

Drömvåningen är såld. Inga fler balkonghäng.

Inget mer skrytande om att jag har typ stans finaste utsikt att vakna upp till.

Lägenheten är såld.

Nu ska någon annan få ha underbara balkonghäng och få skryta om oslagbar utsikt.

Lyckost.

_____

Denna hösten kommer bli spännande: pappa ska köpa en lya, jag ska köpa en lya, mamma ska ha en lya hon kan bo i när hon är på besök i Sverige. Är det någon gång man ska utnyttja 3 för 2 rabatter är det väl ändå nu haha? För övrigt chillar Johanna lugnt i Göteborg...skoj :-)

Att våningen säljs känns helt sjukt. Visst, lite väl för pappa att fortsätta bo själv i en 6:a. Men hoppades någonstans att denna lägenheten alltid skulle finnas med mig i resten av livet typ. För den är så fin.

MEN.

Det är ändå ett halvår kvar innan utflyttningen går av stapeln, så jag har massa tid kvar och en utflyttningsmiddag MÅSTE arrangeras, så många minnen som skapats här ju!

Vad händer nu då?
Antingen köper jag då en egen lägga eftersom jag både har pengar och fast heltidstjänst, eller så bor jag hos mamma men betalar hyra (vilket känns som pengar i sjön för mig) och blir inte bunden till något. Ett tredje alternativ är att bo hos mamma och tjäna extra cash genom att hyra ut min egna lägenhet. Många om och men, så jag måste verkligen börja planera nu. Roligt dock- för nu vet jag att jag kommer flytta hemifrån igen- och denna gången helt själv ;-)


Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
irmastenson
irmastenson,
evelinarou
evelinarou,
Åh vilka fina bilder! 😊
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,