Låt mig presentera vårens projekt!


Håll i hatten kompisar- grymma grejer är på G denna vår!

Jag har velat göra detta så länge och jag hade kunnat skriva 23712 ord om det som förord till presentationen men det finns inte ord- jag vill gå rakt på sak, hehe.

_______________________

Projekt nummer ett kommer handla om psykisk ohälsa och en fördjupning om ämnet. Jag kommer prata mer om mina erfarenheter, lyfta upp era berättelser och dela med mig av mitt personliga äventyr mot våren- KBT (Kognitiv beteendeterapi). Det kommer bli en psykisk påfrestande period och serie för mig, men oj vad givande det kommer vara. Ibland bläddrar jag tillbaka (true fact!) bland mina gamla inlägg och när jag ser responsen på de djupa inläggen vet jag att detta kommer bli så jäkla bra!
(Kommer bland annat öppna upp mig om hur sociala medier nästan tog kål på mig... bokstavligen)

_______________________

Näst ut är fortsättningen i kampen för en bättre värld för djuren. Jag är fullkomligt säker på att vem som helst kan bli vegan och hade aldrig tvekat om det inte vore för brist på kunskap. Så min skyldighet utöver det jag redan gör nu på sociala medier är att verkligen gå på djupet om hur världen ser ut. För just nu ser det katastrofalt ut och fler behöver ta ansvar <3

Så inte bara vegansnack, utan även mycket snack om hur världen ser ut idag för djuren. Lite som "Irma goes uppdrag granskning" fast en annan version ;-)

_______________________

Hur ofta varje inlägg kommer upp är lite oklart just nu, men flertalet i månaden garanterar jag. Hursomhelst är jag peppad till max på att få skapa, skriva och reflektera ännu mer här! Parallellt med outfits, skitsnack och vardagsskit!

Tänkte också föra tillbaka inläggen där jag listar bästa musikvideorna från YouTube vilket jag gjorde sååå mycket back in the good old days. Minns ni? Jag nördar ju gärna in mig i musikvideor så ville verkligen återskapa det när jag planerade mitt bloggår. Tror att det verkligen kan bli en hit igen! :)


Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Ska bli så kul att följa dig framöver!!❤️❤️
nouw.com/ineees
irmastenson
irmastenson,
❤️❤️❤️
nouw.com/irmastenson