Låt mig ta det från början


Så många gånger som jag börjat om på detta vis, jag borde egentligen vara i elitserien. I elitserien bland dem som också tappat kontrollen. Jag som skulle börja 2019 bra. Det blev inte lika illa som vissa andra har det i livet, men det blev ändå tufft.

Mina föräldrar har gått skilda vägar, något jag fick reda på i början av året- ni minns då när mitt projekt verkligen skulle dra igång. På det hela jobbade jag som om jag var livegen vilket stressade mig till tusen. Ni känner mig, jag tåler mycket. Jag är stark och bryter inte ihop för småsaker. Men vattnet rann över bägaren. Min psykiska ohälsa skulle äntligen få brytas ut på allvar. På fullaste allvar. Flera dagar i rad låg inspirationen på hatthyllan och jag förblev i sängen med migrän och spänningshuvudvärk. Det var bekräftat efter besök på akuten och vårdcentraler- min kropp är på g att gå under. För när jag inte heller åt ordentligt utan istället bara tränade ut all min kropps ångest, hat och sorg på gymmet på tok för mycket.

Jag behövde få ut mig detta. Att gå från utkast till att publicera detta inlägget har tagit på krafterna för mig. För jag vet också vilken besvikelse jag varit för er som suttit där utan någon slags förklaring. Men nu vet ni kortfattat vad som sker bakom skärmen.

Om två dagar ska jag träffa min psykolog för andra gången. Bara att erkänna för mig själv att jag behövde gå dit är ett stort steg. Mycket hade inte gått utan Fabian, nära / kära och min extrema kärlek för musik. Det är helt verklighetsfrämmande egentligen hur musik verkligen är terapi. Undrar hur det hade resulterat utan de komponenterna. Nya tag väntar, har jag trappat upp i karriären med ett nytt jobb (jobbar fortfarande kvar på mitt gamla) som jag hoppas kan vara en slags medicin för mig.

Vet inte riktigt vad jag ska fortsätta skriva mer än det jag redan fått ut. Tack i alla fall för att ni som stannat kvar är här, jag behöver er mer än någonsin och är så tacksam för varenda en av er. Stor puss och en bamsekram till er. Nu tar vi försiktiga steg framåt, tillsammans <3

Gillar

Kommentarer