LATE POST FROM GOTHENBURG

OJ OJ OJ, vad fasen hände med uppdateringen? Den har verkligen varit bortom acceptabel, under all kritik, fy skäms Irma! Och för att (tyvärr) salta såren ännu mer är dessa de enda bilderna jag har från Göteborgsresan med PC... vilket i princip nästan endast består av matbilder från restauranger haha!

Men jag får istället uttrycka resan i skrift som komplettering för mitt kassa uppdaterande och dessutom tillägger jag ytterligare en vecka i min frågestund!

Vi gick upp riktigt tidigt på måndagen, typ innan tuppen ens vaknat (...) för att bege oss till mitt älskade Göteborg som vi anlände till vid 13 tiden. Eftersom jag kan Göteborgs ytor ohört bra var det inga konstigheter att ta oss runt (förvisso skulle vi också hitta rätt linje som skulle ta oss till Hotellet...) i Göteborgs innerstad.

Vi uppgraderades från vår svit till en nyare svit som såg ut som på bilderna i ett av mina tidigare inlägg, däremot hade vi flera rum i vår svit så det blev lite hemmakänsla, skönt ju. Vi drog till Liseberg direkt och spenderade hela dagen & stor del av kvällen där. Dagen efter åkte vi också på Liseberg (min novio är verkligen kär i karuseller haha!) men vi drog hem aningen tidigare i förhållande till sist!

Vi köpte med oss lite Champagne och jordgubbar som fick stå i kylen i sviten medan vi avnjöt Hotellets spaavdelning. Middagar åt vi ute på restaurang, några i stan men även på Hotellets skybar som var otroligt mysigt. Några dagar senare var det dags för utcheckning, vi lämnade våra saker hos min syster (Johanna) innan vi åkte till Universeum för deras sevärdigheter och därefter kvarstod shopping, oj vad det shoppades haha, bilder kommer upp så småningom!

I helhet var veckan fantastisk och väldigt behövlig.


Gillar

Kommentarer