"Let's fall in Love for the night"


Hej vänner!

Jag sitter i sängen, dörren står på glänt och lördagssolen lyser upp mitt mörka sovrum. Zippo ligger i sin bädd, något nöjd efter en lång massage plus en runda i naturen.

Snart ska jag slänga på mig dojjorna och röra mig bort till gymmet för ett ryggpass. En av mina chefer har dessutom anmält mig till Helsingborg Marathon så behöver lägga upp en strategi för att knäppa ett bra resultat den 5 september!

På tal om bra resultat- spana in min nya bok! Coffetable-böcker i all ära, men jag läser gärna mina böcker också. Speciellt när de kostar en slant, så detta är min nya bok att sluka sida till sida under mina el-fria kvällar. Tror inte denna boken tar så lång tid att läsa klart hehe ;-)Så var det en sak till! Finneas har släppt sin efterlängtade EP och jag har verkligen inte kunnat släppa taget. Kanske är sekvensen 1:44 i videon nedan, kanske är rösten, kanske är faktumet att han tillsammans med sin syster B
illie Eilish är en av nutidens främsta musiker, eller så kanske det bara är Finneas och därmed punkt. Oavsett vad så är jag hooked.

Tipstips!

Gillar

Kommentarer