Lever lyxliv och ska bli miljonär när jag är 30!


Tjoflöjt gänget!
Hoppas allt är fint med er, för mig flyter det på just nu vill jag säga. Försöker lägga det tyngre på hatthyllan just nu då jag bara måste vänta (long story, ni kommer fatta) ut tiden. Så jag har funnit tiden till annat, exempelvis lärt mig mer om aktier, fonder och smarta placeringar för pengar- jag ska ju bli miljonär när jag är 30. Tänkte att vi skulle prata om det längre ner i inlägget men först en tjuvtitt från kamerarullen!


Min helg har i stort sett spenderats med Martina. Vi båda går i sjukt liknande fotspår ibland- golf, investeringar och kändiscrusher vilket är roligt för vi alltid varit så sedan barnsben. Anyway, blandat ihop dagarna något värst så kortfattat har vi varit på ansiktsbehandling (LÖJLIGT fint väder Hibbi bjussa på igår) , utelunch på Roys (HUR är det första gången jag äter där?) och beställt hem middag från Tugg. Vi snackade lite skit om aktier osv, hon är i uppstarten på det där så det är roligt att vi lär oss lite ihop.


Jag gaddade mig ju i fredags, bild kommer på en blogg nära er asap. Åh, älskar mina små gadds och har redan bokat upp mig på flera tider. Fick sätta ned foten för mig själv när jag fick feeling på att planera sleeve, riktigt där är vi inte ännu utan en henna får vi settle for isåfall.

Drog en lunchdejt med Emilia dessutom, sushi i vanlig ordning och vi snackade lite om hur mycket vi längtar efter en helg med spa, massage och god mat.

Ikväll köpte jag med en sallad från Holy, Mexicali (såklart) för att bänka mig på riktigt med aktier och det där. Har verkligen sett fram emot denna resan som jag tänkte ta i ett separat inlägg med er, mina tips och knep genom åren för att kunna leva "det liv jag lever" lol och ha de mål jag har.

Jag är så tacksam för att jag vuxit upp med föräldrar som inte bara lagt undan pengar åt mig i smarta placeringar, utan lärt mig i tidig ålder respektera och hantera pengar. Något jag sedan dess varit duktig på och något jag ska bemästra nu när jag själv ger mig ut på krigsfältet. Vad sägs om ett separat inlägg om de där? Spik!

Sidenote: För mig innebär pengar lycka av en enda anledning- jag kan vara med och skapa den värld jag vill leva i. En bättre värld för djur, natur och mig själv personligen. För med pengar kommer ansvar ur min mening. Pengar kan absolut ge en slags makt och innebära fördelar SÅ LÄNGE du som person är genuint godhjärtat och har respekt för pengar. Ville bara säga det, sjukt kontroversiellt ämne idag.

Godnatt!


Hahaha åh Zippo på bild ger mig liv <3

Gillar

Kommentarer

Joulinepatricia
Joulinepatricia,

Skön inställning! 🤩 You go girrrrl!

nouw.com/joulinepatricia