Lever upp till mitt efternamn!

Spana in dessa fina tvillingbruttor som fyller 22 om bara 2 ynka dagar. Tänka sig, jag har haft äran att känna dessa tösabitar i stort sett hela mitt snart 22- åriga liv. Magiskt.

Jag vet att det har ekat tomt här ganska exakt en vecka. Men vet inte riktigt hur jag med ord ska knappa in i ett inlägg hur turbulent den varit. Eftersom jag redan berättat för er att jag ska börja med YouTube kan jag berätta hur det går hand i hand med min frånvaro denna veckan. I och med serien om min adoption, sökandet efter min biologiska familj etc. har jag jobbat dag och natt med forskning och material till kanalen. Stora grejer har hänt denna veckan, grejer jag inte ens förstått på så få dagar. Men tro inte att jag har glömt er, tvärtom.

Jag tänker på er hela tiden och hur jag bara längtar tills ni kommer få se denna serien på kanalen, kommer bli det mest personliga jag någonsin publicerar. Men herregud vad stolt jag är redan.

I alla fall, mitt i allt detta har jag behövt komma på andra tankar för att inte sitta instängd i min lägga. Så, jag har tagit upp golfandet som den Stenson-dottern jag är. Spelade någon gnutta förr i tiden, men först nu har jag hittat tillbaka till denna goa sport. För visst är det ganska kul egentligen? Samla vänner, tävla lite och vara i naturen. Me like.

Imorgon är det en ny vecka som inleds med matlagning ihop med Emilia. Typiskt att vi ska göra matlådor när jag bara jobbar till onsdag (!!!) men det ska oavsett bli mysigt. Kanske även slänger ihop ett recept på bloggisen- vi ska ju trots allt laga vegansk lasagne! Premiär för mig som vanligtvis inte tycker om den maträtten alls, men tänker att allt blir godare när det är veganskt ;-)

Gillar

Kommentarer