Gå till ,[object Object]

LITTLE RED DRESS

Jag älskar verkligen den röda fina färgen- perfekt till jul!
Klänningen finns tyvärr inte längre, men den är från Chiquelle!
#nouwoutfit

Hej torsdag! Ni anar inte hur mycket julstämning mitt blodsystem är fyllt av. Har redan sett Polarexpressen, lyssnat igenom hela min 5 timmars långa Jullista på Spotify x antal gånger och pyntat lite smått i mitt rum- det är inte ens december ännu! Men kan inte rå för det.

I vilket fall som helst. Idag skiner solen en gnutta och det är aningen vindstilla ute (för typ första gången på länge här i Helsingborg..). Jag tänker träna lite, fixa och dona med några grejer innan jag ska till Hedda för tjejkväll! Älskar när dresscoden är "myskläder". Åh!

Imorgon är det Black Friday. Jag kommer självklart tipsa om en massa gosaker osv här på bloggisen. Men jag tänker redan nu "be that one person" som säger åt er att tänka smart när ni shoppar imorgon. Jag själv kan vara lite väl glad för att sprätta iväg pengarna på kläder som egentligen bara står och inte kommer till användning. Sedan får jag ju en del sponsrat också. Kommer du verkligen använda detta eller köper du det bara för att det är billigt? Behöver du något inför en resa, tillställning eller dylikt?- Köp redan nu och spara pengarna. Ska du bara handla till dig själv eller passar du på att handla julklappar nu också? Gå efter det som vanligtvis är dyrt istället för det som bara är sänkt med någon hundralapp eller två. Hoppas ni förstår vad jag menar! Kramis!

Gillar

Kommentarer

corneliacarlen
corneliacarlen,
irmastenson
irmastenson,
Tack goding! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson
Emnitus
Emnitus,
Så snyggt med rött!!
nouw.com/emnitus
irmastenson
irmastenson,
Eller hur!! Så snygg färg! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson