Gå till ,[object Object]

LYCKA TILL SANDRA

Wow vilken gårdag mina kära vänner. 18:00 mötte jag upp en hel drös med goa brudar (och Gustav) på Jou San. Sandra åker till London snart och självfallet skulle vi säga hejdå till henne på riktigt.

Vi fyllde magarna med massor av god asiatisk tapas. Jag beställde vårrullar med ris plus en supergod soppa som tyvärr var lite för stark för mig men som jag rekommenderar starkt för er som tåler stark mat!

Efter maten satt vi kvar för lite drinkar innan vi kilade till Aptit för mer drinkar. Någon stund senare checkade vi in på Utposten för ännu mer drinkar och shots. Det var verkligen superkul att komma ut lite, speciellt med detta svårslagna gäng som alltid får mig att skratta tills magen krampar. Ni vet säkert känslan. Jag kom inte hem så värst sent om jag får säga det själv, men var lagom trött när jag vaknade. Gjorde V mig för frukosten med min klass och lärare, mötte en halvtimme senare upp dem utanför Fahlmans. Hur mysigt??

Nu ligger jag och Emma, min nya sambo, i soffan och kollar Skam. Så lär det nog bli ett tag till så vi hörs senare mina vänner! Jag önskar er en kanonbra fredag!

Gillar

Kommentarer