Makeover + veckoschema!


Hej gänget! Spana in min nya frilla! Igår, innan Filip och Emil kom över för sushi och Harry Potter, förvandlade Tanja mitt hår. Jag har faktiskt inte smält detta ännu och det kniper sig fortfarande lite i magen när jag inser hur kort det verkligen är. MEN, lagom till våren kommer det vara halvvägs till rumpan igen så :')

MEN! Ett veckoschema utlovas och denna veckan blir väldigt blandad- precis så jag gillar det! Det blir lite renovering, hemmafix, dejtande, filmkvällar och träning!

Imorgon ska jag dona med en massa grejer i hemmet och även skicka iväg en grej som jag hoppas kan förändra mitt liv. Men vi får se...

På onsdag ska jag antingen käka middag med Mink hos mig eller iväg och hjälpa Hedda plus Alfred med deras renovering. Har tyvärr lyckats dubbelboka mig själv (yep, jag erkänner) så ska försöka lösa det på bästa vis!

Hoppar direkt till lördag, haha- till helgen dedikerar jag all tid jag har till att hjälpa Hedda och Alfred. Jag ska dessutom jobba på dagarna så det passar perfekt att kriga på med renovering. Alltså, skisserna jag sett på deras nya hem- sweet baby Jesus. RIKTIGT fint!

Härnäst? Ut med Z en sväng innan jag traskar bort till gymmet med Rasmus- han kommer bokstavligen köra slut på mig så filmkvällen efteråt med Olivia lär vara allt jag orkar med ikväll. Önskar er en finemang måndag gänget, ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som en toppen vecka <3 ha en fortsatt fin vecka!
nouw.com/malinhardstahl
irmastenson
irmastenson,
Detsamma fina du <3
nouw.com/irmastenson