MÅNDAG & VECKANS PLANER

BILDERNA ÄR I SAMARBETE MED CHIQUELLE

Hej på er! 3 dagar senare och jag har fått tillbaka rösten och är redo för en ny vecka med nya tag. Så mycket roligheter väntar nu och denna sommaren- tagga tagga! I skrivande stund sitter jag och äter en ganska sen lunch medan jag kikar på Gotham, riktigt bra serie som jag varmt kan rekommendera!

Härnäst ska jag snart packa min väska och ta tåget till Malmö där mamma väntar för en mysig kväll ihop på hotell, bara vi två! Känns så behövligt att komma iväg lite och när mamma smsa:de imorse blev jag så positivt överraskad, spontanitet är så jädra kul, eller hur?

Igår satt jag och gick igenom de fina presenter jag fått, måste skicka ut tackkorten asap också! Något jag också gjorde var att rensa mitt rum och min dator från allt skolrelaterat som jag inte kommer ha användning för, magisk känsla! Veckans planer är blandade och inte så avancerade vilket är skönt med tanke på helgens bravader!!!!

Tröjan HÄR // Byxorna HÄR

Måndag: Packa och ta tåget till Malmö och möta upp mamma! Vi ska käka middag någonstans och sedan bara njuta av Malmö och ha en supermysig kväll!
Tisdag: Äta hotellfrulle (!!) och träna på hotellet innan det högst troligt vankas lite shopping i Malmö innan jag åker hem igen och möter upp Mink för fika!

Onsdag: Träffa Emma för att förbereda inför Sante-resan, därefter ska jag på personalmöte och slutligen ska jag möta upp Martin på kvällen!
Torsdag: Börja packa lite smått inför Sante. Känner jag mig själv rätt lär jag ändå börja på tisdag på grund av exaltering haha! Har köpt en drös nya kläder som jag är så taggad på att visa upp här! Jag har inte bokat in något annat än att träna på torsdagen, ser fram emot att köra ett hårt boxningspass!

Fredag: Här kommer jag ju garanterat att packa och springa rundor hemma och tjoa för morgondagens bravader haha! Det blir dock en tidig kväll eftersom vi åker tidigt på lördagmorgon!
Lördag: Mitt i natten åker vi, antingen sover jag hos Emma på fredagen för enkelhetens skull att ta oss till flygplatsen eller så möts vi upp innan vi tar tåget till flyget! ÅH så taggad jag är, kommer ha sååå svårt att somna kvällen innan, känner ni igen känslan?
Söndag: Vi landar ju på lördagen i Santorini så söndagen kommer bara bli en massa roligheter!#nouwoutfit

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

StyleByJohanna
StyleByJohanna,
KMS
KMS,
Fin outfit 😍
nouw.com/kms