MÅNDAG & VECKANS PLANER

Måndag: Legat på balkongen och solat, pluggat och kollat på Gotham, nya favvoserien. Mumsade i mig lite god sallad från Holy Greens också på balkongen mitt i solskenet!
Tisdag: SISTA PLUGGDAGEN, åh herregud vad skönt det ska bli. Bud på att fira. Efter detta har jag inget mer i skolan vilket betyder att jag är fri och kan spendera resten av dagarna till träning och bara chilla här hemma! FY SATAN I GATAN vad skönt! På kvällen MÅSTE jag skicka ut mina önskelistor till studenten, börjar krisa sig nu haha!
Onsdag: Inte göra ett skit är planen. Tänkte bara träna ett trippel-pass och sedan lägga mig tidigt eftersom jobb väntar dagen efter!
Torsdag: Träning på morgonen och sedan jobbelijobb följt av ännu ett träningspass! På kvällen ska jag bara bänka mig framför både Toppmäklarna och Skam!
Fredag: Friyay firas med mer jobb innan jag ska stanna hemma hela kvällen och förbereda inför lördagens bravader!
Lördag: Mammas 50:årsmiddag ska äga rum och en hel drös med människor kommer hit! Det ska bli sååå kul! Funderar starkt på om jag ska kila ner och klippa mig på dagen, lite sugen på att eventuellt lägga i lite ljusare toner men får nog tänka över det lite extra!
Söndag: På söndagen ska jag högst troligt spendera tid med familjen hela dagen! Så härligt att det ska vara fint väder också! Bara det håller i sig till Balen den 1 Juni! Hoppas hoppas!

Gillar

Kommentarer