MÅNDAG & VECKANS PLANER

Bilderna är i samarbete med Chiquelle och inlägget innehåller affiliatelänkar

Måndag och ny vecka! Denna veckan inträffar alla hjärtans dag, mina föräldrar plus vovven åker iväg, jag ska på dejt imorgon och äta frukost med min lärare på fredag! Vilken vecka detta kommer bli mi gente! Idag har jag avklarat ett prov och har bara ett prov, en inlämning och en redovisning kvar sedan kan jag gå på mitt näst sista lov!!! Nedan hittar ni veckans planer😄

Måndag: Plugga plugga plugga psykologi och sedan se SKAM med mamma, haha det börjar gå överstyr nu!
Tisdag: Alla hjärtans dag kickar igång med ett prov i Psykologi.. tjoho. Men på kvällen spenderas högtiden med middag på Olssons Skafferi med Emma, Martina & Viktoria. Ser redan fram emot det!!❤

Onsdag: Föräldrarna åker iväg på kvällen så ska spendera eftermiddagen med dem (eller främst Zippo hehe) och sedan plugga lite.
Torsdag: Skype-möten och på kvällen ska jag ut och käka med ett gäng goa brudar!

Fredag: På morgonen ska min klass äta frukost ute med vår lärare, hur kul?? Dagen lär därefter bli kort och så fort jag kommer hem ska jag förbereda inför min och Emmas myskväll hos mig! Förbered er på massvis av mysiga bilder!
Lördag: Tänkte eventuellt spela in en video, annars är mina planer att plugga och på kvällen träffa Victoria för mello-mys!
Söndag: Har inga spikade söndagsplaner ännu, funderar dock på att ha en brunch hos mig eller bara ha en riktig spa-dag! På kvällen ska jag laga en sjukt jädrans go Gnocchi, har sett fram emot det lite väl länge känns det som! Bara jag som älskar Gnocchi??

Gillar

Kommentarer

photosbyr
photosbyr,
Du är SÅ söt!😍
nouw.com/photosbyr
irmastenson
irmastenson,
Men gud tack snälla!!! Så glad jag blir! ♡
nouw.com/irmastenson