MÅNDAG & VECKANS PLANER

Wow alltså, Ed Sheeran lyckas imponera gång efter gång!
Inte konstigt att han är en av mina främsta kändis-crusher, så talangfull!

Måndag: Så fort jag kom hem gällde det att supa te med ingefära och försöka bli helt frisk, snart så!! Kvällen kommer ägnas åt studierna och kanske lite serier!

Tisdag:Tisdagen är veckans längsta dag och har även rätt tråkiga lektioner, blä :-( Men på eftermiddagen väntar roligheter, mer om det sen!

Onsdag: Nu har halva skol-veckan gått och då är jag klar med studierna och kan istället fokusera på blogg, förhoppningsvis träningen också! Funderar på att boka in en massage, känner mig lite stel i ryggen.

Nouw-tävlingen drar igång också! Jag ska verkligen försöka utveckla mig själv denna månaden och mata er med välfyllda inlägg, fler outfitbilder samt tips, mer nischade inlägg och bättre inlägg helt enkelt! Designen är jag faktiskt nöjd med, men inläggen (framförallt på helgerna) behöver rättas till!

Torsdag: Inget spikat ännu, men jag är såå sugen på film-marathon med en skål pasta penne & pesto toppat av rostade pinjenötter, men vi får se vad som händer helt enkelt. Har bara en lektion på morgonen sedan är jag fri, så jag kommer se till att blogg-jobba en del och även rensa i garderoben, har skjutit på det lite väl länge nu känner jag...

Fredag: AW med föräldrarna, umgås ju inte så ofta när dem reser och är igång hela tiden så det är alltid trevligt att få lite kvallétid med dem. Därefter ska jag vidare och träffa mina fina tvillingar för myspys, tackar inte nej till att hänga med dem!

Lördag:Jobbelijobbdags under hela dagen, tur att man har så goa kollegor, annars hade någon fått släpa mig dit...
Att det redan är dags för Melodifestivalen är lite läskigt, tiden kommer nu flyga iväg! På kvällen blir det girls-night med Olivia hos mig, givet ju när DeVetDu ska vara med haha! 😉

Söndag: Favvodagen ska spenderas med jobb och på kvällen kanske en PW runda, behöver en sådan asap!

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
hur mår du nu efter allt?
irmastenson
irmastenson,
Hur bra som helst! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson
matildardn
matildardn,
Låter som en riktigt bra vecka ju! 😊
nouw.com/matildardn
irmastenson
irmastenson,
Visst gör det? Kramis! ♡
nouw.com/irmastenson