Gå till ,[object Object]

Måndag & nya rutiner!


Hej vänner! Vi har nått måndag och en vecka proppad av nya möjligheter, i alla fall för min del. På tal om proppad- min mage var brutalt proppad efter min och Tanjas Disneykväll som bestod av mat, film, mat, film... nog lägligt att checka in på gymmet igen.

I alla fall. Förra veckan bjussade på jobb i stora mängder, likaså en "told you so" i lördags när The Mamas tog hem årets Mello. Visserligen hoppades jag på Dotter då hennes chanser i ESC skulle kunna leda oss till en förstaplats jämförelsevis med The Mamas. Men äntligen skickar vi en kvinna!

Denna veckan ska jag fokusera på träning och matlådor. Behöver lägga upp en strategi inför loppet i September... Tänkte dessutom försöka återskapa Holy Greens sallader. Kanske även delar med mig till er, om bilderna blir bra och jag kan hindra mig från att mumsa i mig allt direkt... ;-)

Men viktigast av allt denna vecka- The Bachelor finalen ikväll! Har jag tur kommer avsnittet upp inatt, annars får jag se det imorgon bitti! VÄGRAR vänta längre än så. Någon mer än jag som har en känsla av att Madison lämnar självmant och då friar Peter till Hannah för att sedan göra slut med henne och jaga efter Madison som hans mamma gråter efter i trailern? ELLER så kör han på Madison men dem förlovar sig inte... oavsett tror jag Madison vinner även om både hon och Hannah förtjänar bättre... :-)

Så, vi tutar och kör på en grym vecka!

Gillar

Kommentarer