Måndag och tankar kring Super Bowl 2019


Var det bara jag som satt uppe igår för att spana på halvtidsshowen som Maroon 5 frontade i år? Nej, tänkte väl det va. Lägenheten var precis som hela helgen, fylld av killar. Vi slog oss ner i vår soffa och bänkade oss framför showen. Jag hade skyhöga förväntningar i takt med att bandet har serverat oss med en tjock bunt av hits att lyssna på nonstop. Hits som spelats flertalet gånger i mina lurar under min uppväxt. Mina egna favoriter är "In your pocket", "Sugar", "Lucky Strike" och sedan klassikern "This Love". Lätt att välja 1 favorit... haha!

Igår föll all min förväntan, jag var rent ut sagt besviken. Inte bara på klädvalen utan på upplägget. Jämför man med exempelvis Katy Perry som fick starka poäng för scenografin, fanns det mycket att jobba på för årets halvtidsshow. Jag har lätt för att nörda ner mig i event som dessa då jag älskar eventplanering och samtidigt lägga krut på musiken, bandet och överträffa alla förväntningar.

Nej, jag hade viljat se ett fetare intro som hade startat med "This Love", helt nedsläckt och så fort Adam börjar sjunga stannar musiken för att sedan fortsätta när refrängen kommer. I första versen kan lite gitarrriff spelas mellan raderna. Eller typ som dem faktiskt gjorde när de introducerade "Moves Like Jagger" men att ha det som öppning. Högt bud på att göra en egen remix så jag blir tillfredsställd. Så många gånger jag gjort en egen version av något jag inte blev nöjd med för att slippa störa mig på det- fun fact!

Måndag är det idag och humöret är på topp, ligger bänkad i soffan framför Sex & The City samtidigt som jag planerar inför veckan. Mycket träning och matlagning ska planeras in och jag vill se fram emot att dela med mig av ett av mina recept till er innan veckans slut. Vi ska också (som det ser ut nu) passa Pascal till helgen vilket ska bli mysigt. Lillkillen har alltid roligt ihop med oss. Juste- Ariana Grande släpper sitt nya album också, åh!

Gillar

Kommentarer