Gå till ,[object Object]

MÅNDAG OCH VECKANS PLANER

Kom hem och gjorde en citron&lime dricka och satte igång med studierna. Inte mycket att göra denna veckan egentligen så börjar på det som ska in om flera veckor så är det fixat. Veckans planer ser rätt enkel ut. Planer för helgen finns men är inte ristade i sten ännu, därför återkommer jag med dem senare i veckan.

Tisdag: Träning och plugg! Ska bli så gött att komma igång med gymmandet igen, löpningen går bra men styrketräningen måste tas tag i pronto! Denna dagen ska vi äntligen ta tag i flaket, när ingen annan tar kommanot får jag kliva in och rädda vår stackars sorgliga klass haha.

Onsdag: Studiedag som innebär ett gympass på morgonen följt av studerande hemma eller i stan med Emma, har även ett möte inplanerat vid lunchtid så måste tajma det på något vänster.

Torsdag: Åka till sjukhuset, eftersom jag själv inte har möjlighet att ta mig till Lund kommer kära mormor till min räddning. Typiskt när föräldrarna reser, pojkvännen jobbar och jag inte har körkort ännu 😂. Jag ser dock inte alls fram emot denna dagen mer än att jag får träffa mormor igen.

Fredag: Träffa Martina för lite girl-talk och mys! Lär avsluta kvällen hos PC eller hos mig själv, är ledig på lördag så skiter egentligen i vilket😜

Gillar

Kommentarer

Varganess
Varganess,
Ser himla mumsigt ut, och det låter som en trevlig vecka! ^^
nouw.com/varganess
irmastenson
irmastenson,
Wiii! Åh ja det gör det! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson