MÅNDAG & VECKANS PLANER

Hej på er! I skrivande stund sitter jag på jobbet och reflekterar över körkortsplugget. Teorimässigt svackar jag lite men körmässigt är jag redo. Eftersom jag inte har några planer ristade i sten ännu så får ni nöja er med M-F planer!🌸

Måndag: Jobba jobba jobba! Så fort jag kommer hem ska jag plugga teori och sedan träna lite! Älskar att vara produktiv på måndagar, det sätter ribban för resten av veckan!

Tisdag: Sista arbetspasset för ett tag. Några spikade planer har jag inte än så länge, har några saker jag måste ta tag i så det borde passa perfekt att klämma in det då. Träning är en självklarhet om jag nu är ledig, boxning eller ben står på schemat! I skrivande stund har jag rejält med träningsvärk i benen redan så kanske borde låta stackarna vila lite?

Onsdag: Körlektion på morgonen följt av lite teoriplugg, rätt skönt faktiskt att vara uppe tidigt, hade jag fått bestämma själv hade jag tveklöst sovit till 11-tiden. Kondispass har jag suktat efter länge och på Onsdag känns det högst lägligt att checka av det!

Torsdag: Samma start som Onsdagen, sedan ska jag träffa Jakob och träna! Har också ett Skype möte på eftermiddagen med företaget i New York, ska bli intressant!

Fredag: Inget spikat än så länge, ska jobba tidigt dagen efter nämligen. Blir nog att vara hemma och plugga lite teori och sedan fullfölja mitt HP-Marathon!

Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,
Vad snygg du är! Ha en bra dag 😊
nouw.com/josefinezimmermann
irmastenson
irmastenson,
Åh tack! Detsamma finis! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
Åhh tack snälla finis! Detsamma du! Förlåt för sent svar, kramis! 🌸
nouw.com/irmastenson