Måndagstankar!


I julklapp fick jag bland annat en massagekudde som verkligen underlättar efter långa dagar eller hårda träningspass. Ligger nerbäddad i soffan med kudden nära placerad intill vaderna. My god vilka under den gör. Samtidigt kastar jag en blick på TV:n som visar planet det bästa från Ellen Degenres program. Som ni vet är Ellen en av mina största inspirationskällor, hur hon alltid står upp och värnar om vår planet med alla dess varelser. Ni kan tänka er hur lycklig jag blev för min idol när hon tog emot fredspriset från dåvarande presidenten Barack Obama. Tankarna i mitt huvud strömmade vidare och plötsligt började jag tänka på inspiration ur mitt perspektiv och hur olika inspirationskällor vi alla har. Rent psykologiskt är det rätt fascinerande om ni frågar mig.

Jag inspireras av välmående och löjligt bra musik. Nej, inte remixer på gamla låtar utan de självaste gamla låtarna. Whitney, Aretha, Michael, Bob, Stevie och Britney är alla legender i mina öron med låtar som aldrig spolas förbi. Jag inspireras av stilrena inredningar följt av tidningar med tidernas tvärsäkra trender. Jag inspireras av min familj och mig själv. I år ska jag ta efter mer från mina inre instinkter och mina förebilders avtryck i kampen för en bättre värld- jag ska göra mer för vår planet och mer för djuren.

SÅ, för att kickstarta denna veckan har jag satt upp följande mål:

- Träna minst 5 gånger: Detta kommer gå galant med tanke på att jag har en bra träningsrutin. Idag blev det en rivstart med ett brutalt cardiopass, har nog faktiskt aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag. Ville gråta när jag skulle gå (vingla*) hem. Men det är positivt hörni!

- Dra en ordentlig fotografering av lägenheten

- Göra ett middag med min nya vegoreceptbok som inspiration, kanske på söndag?

Nu ska jag fixa och dona här hemma och snart kila till pappa för en familjemiddag med syster och mamma- kvallétid.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så mycket inspiration! Michelle Obama är ju bara helt fantastisk <3 Kram
nouw.com/malinkirstine