MATERIELL LYCKA

Kappa från Nelly // Väska från Scorett // Byxor från Lager 157 // Skjorta från Object //

Åh kolla min fina kappa jag fick hem igår!! Har länge letat efter en tunnare vårkappa och när jag i söndags kikade på Nelly fann jag denna och det var kärlek vid första ögonkastet. Den är så perfekt och mjuk. Ahh. Jag ska visa upp min andra kappa senare i veckan då jag knappt kan bärga mig att bära den!

Fikade faktiskt med Philip igår (mer känd som P.C på bloggen och för er nya läsare är han min före detta pojkvän) och det var hur trevligt som helst. Efter det kilade jag hemåt och pluggade, börjar få ett bra flyt på det inför inlämningen på fredag så det är skönt. Vi ska dessutom ut och fira att gymnasiearbetet är inlämnat på fredag så det är min motivation!

Så fort jag slutar, vilket är runt 15, ska jag fortsätta med studierna och sedan tagga till för festligheter ikväll! Dock har jag inte bestämt outfit ännu så får väl gå en sväng inom stan. Annars har jag en backup, såklart! Ha en fantastisk första dag i mars månad kära ni. Till er blivande studenter- nu är det bara 100 dagar kvar tills studenten (mm ert datum också är 9 Juni), tagga tagga tagga!! ❤

Gillar

Kommentarer

Patriciaklang
Patriciaklang,
irmastenson
irmastenson,
Tack goding! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson
Alexandra_Wiberg
irmastenson
irmastenson,
Tack tack snälla du! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson