MELODIFESTIVALEN PT 3

7. Linus Svenning – "Forever Starts Today"
Den enda låten jag faktiskt plockade upp luren och röstade på var denna. Inte bara för Linus otroligt charmanta personlighet, men för att låten gjorde mig så glad, uppbyggnaden och tempo-trappuppgången väckte härliga känslor i mig. Det hände mycket på scenen till skillnad från hans tidigare framträdande "Bröder" vilket resulterar till en bra comeback. Förstod att han inte skulle vinna gentemot Måns, men han var verkligen bra.

8. Isa – "Don't Stop"
Isa har jag faktiskt lyssnat på sedan tidigare, långt tillbaka då hon var brunett och sjöng om att hon var en tickande bomb. Hennes låt är glad och "bekymmerfri" såväl som hennes scenfärger. Hon är också väldigt snygg (tro mig, los chicos var väldigt fulla i munnen efter hennes framträdande) och duktig på dans, för att inte tala om hur begåvad hon är för sin ålder, Jesus Christ. 

9. Magnus Carlsson – "Möt mig i Gamla stan"
Har faktiskt knappt något att skriva om denna låten mer än att den inte är min kopp te så att säga.
Låten gick säkert hem hos många, men det gjorde den inte riktigt hos mig. Fick en sån nostalgisk känsla i hela kroppen och har inte tänkt igenom om jag gillade det eller inte. Hade kunnat byta ut den mot Andreas Weise. Magnus är duktig och stilig, men låten gick tyvärr inte hem hos mig då den bland annat var skriven på Svenska.

Gillar

Kommentarer