MIN HELG I BILDER!

Fotade en sväng med Calle på fredagen! Denna bilden är så klockren. Jag sa åt honom att ställa sig så för att jag tänkte knäppa en bild- SÅKLART kommer en fet våg underifrån som blöter her halva Calle. Så värt det haha!

Min lille bebis hos veterinären för sin årliga check. Han är verkligen en riktig bebis på insidan trots att han är snart 10 år gammal.

Hahah ser ni min 100-procent-slutkörd blick? Jag var verkligen skakig i benen efter mitt benpass i lördags. För att inte tala om magpasset i fredags- så jobbigt när man inte ens kan skratta ordentligt på grund av sin träningsvärk...
Förresten: Hörlurarna jag har på bilden är verkligen en perfekt julklapp! De är klockrena att använda till träning och ni hittar dem här .

Klädde på mig myskläderna och kilade till Tanja för en myskväll framför "Bad moms", jag är såå peppad för uppföljaren som i nuläget är bioaktuell! Någon av er som vill gå med mig? :P

Mötte upp denna pingla i lördags. Jag tog hennes Pinchos-oskuld (!!) och vi satt där i en bra stund och snackade. Har alltid så sjukt kul med Thelma. I vilket fall som helst, vi mötte upp lite folk och drog ut en liten sväng! Kom hem runt 3 så kvällen slutade relativt tidigt ändå!

Låten är rätt gammal. Men i söndags lyssnade jag på denna låten i replay, det ser ni ju på bilden ovan hehe! Coolt att bland annat Elton Jon har hyllat henne! Vilken jäkla grej!

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
Vilken härlig helg! 😘
nouw.com/emmakmoberg
irmastenson
irmastenson,
Det var det också! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson