MIN LOVIE

Jag vet inte om det är lyckopillret i kroppen från ett grymt träningspass som talar nu men oavsett kommer det ju från mig; Var glada för de som ni står nära och ta dem aldrig för givet. Jag är så otroligt lycklig med mitt liv i skrivande stund, självfallet finns det såå mycket som också hade kunnat lyfta situationen till en högre nivå, men jag vet att det är påväg och kommer med tiden så därför är jag nöjd i nuläget.

Jag har två föräldrar som har lärt mig det ena och det andra om saker och ting, en syster som är min inspirationskälla till att följa mina drömmar, en hund som alltid välkomnar mig hem, fantastiska vänner som står upp för mig och lyfter mig upp när jag faller.

Jag har också haft den otroliga turen att träffa en så go kille som PC. En kille som skiter i att man en gång i månaden blöder Stockholms blodbad mellan benen, en kille som glatt klämmer en finne, en kille som som fungerar bra med de som står mig närmst, en kille som uppvaktar mig på speciella dagar på diverse sätt, en kille som är hundratioproncentig med att försöka få mig att skratta, en kille som inte tar mig för givet och också respekterar mig. Jag har också er fantastiska bloggläsare som peppar mig och skämmer bort mig på olika sätt, underbara är ni! Jag stormtrivs verkligen såhär.

Tanken av hur mitt liv hade kunnat se ut, om jag hade kommit till fel familj eller inte ens till barnhemmet får mig att inse hur tursam jag är, och den chansen jag har fått kommer jag aldrig ta för givet. Till alla er som är kopplade till mig på diverse sätt (i ett positivt sammanhang); te amo muhco mucho mucho
Godnatt bloggen, vi hörs imorgon
🌹

Gillar

Kommentarer

Thuvaeli
Thuvaeli,
Vad fina ni är!!
nouw.com/thuvaeli
irmastenson
irmastenson,
Åh tack du! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson
jossanj
jossanj,
Så söta ni är!
nouw.com/jossanj
irmastenson
irmastenson,
Tack tack tack fina du!🌸
nouw.com/irmastenson