Mina favoriter inför ikväll!


Hej gänget! Snart ska vi åka och jag är i en mäktig matkoma från brunchen som gick galant. Fabian har nyss kommit hem och snart kilar vi iväg på roligheter. Stackars liten ska stå ut med disco i bilen på g upp med en helt lyrisk flickvän :') Han var heelt förvånad förra året när han för första gången blev introducerad till min kärlek för sångtävlingen. Helt paff. Dagen i ära är det GIVET att jag ska snacka Eurovision Song Contest med er. Jag tycker faktiskt att årens bidrag är bättre än i fjol och är så spänd på röstningen som jag tror kan gå hur som helst, på riktigt! Ska ni också bänka er framför programmet och vilka håller ni på? :D


Jag är lite småkär må jag konstatera. Hans texter är sårbara och känslosamma. Nederländerna kommer nog kamma hem detta faktiskt och om så blir fallet- då ser ni ett inlägg om drygt ett år på bloggen min. Då ska jag köpa biljetter och gå på konsert där när mamma ändå bor där, det är givet! (Haha, det känns som om jag low key håller på honom av den anledningen..)


Ja, jag förstår vad ni menar med att den är lite långtråkig. Men hur fin är den inte? Jag är så imponerad av Leonora som behärskar så många kunskapsområden, hon är väldigt ambitiös och det märks i hur hon har iscensatt allt- scenografin passar låten perfekt. Dock känns det lite tråkigt om den vinner, lite för mycket politik för mig. Men tveklöst en favorit att bara lyssna på!


Men alltså, hur mysig kille är inte John Lundvik? Jag tycker genuint att låten är catchy och värdig en topp 3 placering. Om inte förstaplats. Så mycket glädje och kärlek som strömmar igenom kroppen när han dansar på scenen med kören "The mamas". Heja heja John Lundvik!Jag blir helt ärligt lite frustrerad när jag hör denna. Den är en snarlik kopia av Cyperns förgående bidrag 2018 "Fuego" som var riktigt grym samtidigt som den matchar den instrumentala "Dive With Me" med lvndscape. Jag beordrar er att lyssna på droppet för det är läskigt asså. Men frustrationen möter ändå ett 7/10 betyg för hon har karisma och låten är riktigt go att dansa till. Plus att hon är sjukt lik Madonna i vissa vinklar, det kanske inte är Madonna som ska uppträda i mellanakten trots allt... hmm...Jag hade höga förväntningar på Sergey, hans bidrag från 2016 var riktigt bra och jag var kluven kring hur han skulle kunna toppa det. Årets bidrag känns faktiskt lite halvfärdigt, men så kan han säkert ta hem tävlingen tack vare en bra show, tidigare favorit och fantastiska stämband. Wow. Hur roligt vore det inte om Malta vann? Kanske blir en sommarresa dit istället nästa år? Hur de ska få plats där vet jag dock inte... den minimala ytan. I alla fall. Jag är sjukt svag för Michelas "raspy voice" som ändå har bas och kraft som sitter som en smäck i deras starka bidrag. Blev så rörd när hon gick vidare från semifinal till finalen- hennes tårar bara öste ner och hennes team hoppade av glädje. ÅH!Livsfarlig i årets upplaga, det är Schweiz i allra högsta grad. Jag är sjukt taggad på att se honom ikväll just för att han bjuder på en mega-show. Mer sådant i tävlingen och det är riktigt roligt att det är en övervägande del av bidragen som bjuder på shower med roliga låtar istället för all politisk propaganda.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi tittar på hockeyn istället
nouw.com/stenhagenbettan
irmastenson
irmastenson,
Det kan man också göra, helt befogat faktiskt! ❤️
nouw.com/irmastenson
Idamida
Idamida,
Ja Schweiz är hett! XD
nouw.com/idamida
irmastenson
irmastenson,
Jaaa snacka om det! En välförtjänt fjäde plats i alla fall! ❤️
nouw.com/irmastenson
Idamida
Idamida,
Oh yes! 😊
nouw.com/idamida
ByAlma
ByAlma,
Heja Sverige❤️
nouw.com/byalma
irmastenson
irmastenson,
Ändå sjätte plats!! ❤️
nouw.com/irmastenson
StarOfUsA
StarOfUsA,
Tycker inte Sveriges låt är bra 😭 Vi skulle skickat någon annan känner jag 😔
nouw.com/starofusa
irmastenson
irmastenson,
Jaså? nej men jag kan köpa det lite faktiskt... vem hade du hellre skickat? ❤️
nouw.com/irmastenson
StarOfUsA
StarOfUsA,
Vem som helst nästan, men gillade Annas låt fastän jag har väldigt svårt för henne. Hanna&Liamoo var också superbra, samma med Lina Hedlund.
nouw.com/starofusa
happyM
happyM,
Heja Sverige ❤️
nouw.com/happym
irmastenson
irmastenson,
Han fick en välförtjänt sjätte plats! ❤️
nouw.com/irmastenson