Mina Insta-favoriter


Tjenixen fredag!

Vaknade upp till absolut störtskur ute och den enda som vart sprallig på det var Z som pep efter en morgonrunda. 45 minuter senare kom en dyngblöt Irma in och en supernöjd vovve tätt intill.

Fredag är det i alla fall, Tanja drog sent igår efter vår sushidejt och Köpenhamn-planerande. Hade en rejäl mensvärk igår (inte haft mens på flera månader) och det blev så illa att under det att Tanja kollade TV låg jag i hennes famn och sussade. Så ingen klipptid och inget nytt avsnitt av Modern family för oss. Men nog kollade jag det sista jag gjorde innan jag gick och la mig på riktigt för kvällen. Det är typ inte roligt att se när man har i åtanke att the end is near. Men ska kämpa mig genom avsnitten, det är ju trots allt värre för produktions-teamet än vad det är för mig.

Ikväll ska jag träna med Rasmus men vi får se hur det blir med det där, halsen är lite väl tjock för det och vägrar bli sjuk-sjuk. Smått förskräckt efter när jag bodde i England. Däremot det är fredag så vi kanske kör en hemmakväll hos mig med film och gottis? Vi får se helt enkelt!

Tycker vi ska kika på mina sparade inlägg från Instagram från veckans gång innan vi säger fredag på riktigt!


Var bara tvungen att kommentera första bilden på övre raden:
EXAKT så är jag med serier. Skämtar inte ens.

Gillar

Kommentarer