Mina metoder för att rensa själen

Hej gänget! Fredag och därmed ledighet, jag har redan hunnit checka av mycket idag och är fit for fight inför bio ikväll och Ven imorgon. Jag och Fabian kom nyligen hem från att ha käkat på Väla. Åt Indiskt till min förvånad (ironiskt att min mage har så svårt för indiskt?) som var riktigt gott. Märker att mitt huvud är i en annan plats när jag får skriva om mening efter mening i detta inlägget för jag svamlar med orden.

Jag tänkte ta nästa helg till att rent ut sagt koppla av. Veckan i sig kommer vara intensiv och fartfylld, så jag ser fram emot att rensa själen på söndagen. Jag har lite olika knep för att rensa min själ, jag tror att nummer 4 är något alla kan behöva!
Imorgon väntar en couples-tag med Fabian! Vi hörs då, kramis!1. STÄDA REJÄLT! Allt från dammsuga lister till sortera garderoben efter färg. Moppa golven och tvätta kuddfodralen. Låter sjukt intensivt först, men känslan efteråt är otrolig!

2. Massage. Jag är ju knäsvag för massage och kan verkligen unna mig massvis när jag är utomlands osv. Men jag glömmer lätt bort att det är hur enkelt som helst att boka en session här hemma också, och ibland skriker verkligen kroppen efter lite avslappning och att man tar kol på alla knutor. Många av er har säkert rätt till friskvårdsbidrag på era arbetsplatser- boka en massage och utnyttja er fantastiska hälsoförmån! Riktigt bra att använda bidraget till gymmet också!


3. Musik. Jag har en lista smockfull av soul, jazz och blues. Sådant som lugnar ner mig. Spotifys egna listor är något jag rekommenderar er att kika på, mycket musik för er som söker något avslappnade men inte riktigt vet vad ni ska söka efter!

4. Stänger av sociala medier. Detta är såå svårt när det är en del av mitt yrke. Men det är i allra högsta grad nyttigt för oss alla att bara stänga av allt brus och bara njuta av livet. Lätt att glömma ibland.

Gillar

Kommentarer