Mina midsommarplaner!


Är det något som varit klöddigt i mina sommarplaner är det fasiken midsommar. Nog gemensamt för halva landet. Normalt sett är allt klappat och klart i god tid, vilket det också skulle vara i år. Men så kom massvis med förhinder som bland annat ett virus. Planerna vart stora, större och störst. Så stora att det kände som en maxad möhippa från en film utan budget.


Men så sitter vi här, idag, denna torsdag, med ganska avskalade planer. Vilket är helt okej, midsommar är inte en bautastor-grej för mig och har aldrig varit. Men det är ju ett perfekt sommartillfälle att verkligen samla goa människor för en underbar kväll som avslutas med ett kvällsdopp, blommor under kudden eller en mysig kyss (brukar bli den varianten haha...). Hur det än blir, vet jag att morgondagen blir underbar. Trevlig sällskap, god mat och min fyrbente bästis med mig. Kan inte göra annat än att tagga till!

Trillar in här imorgon, eller så blir det raka motsatsen. Oavsett önskar jag er en JÄKLA go midsommar. Man behöver absolut inte dricka för att ha skoj, glöm aldrig det. Var försiktiga dessutom <3

Gillar

Kommentarer