MINA NYÅRSLÖFTEN

Hejhopp! Näst sista dagen av 2016 är här och det känns så sjukt helt seriöst. Det sista halvåret i skolan kommer gå så snabbt och jag det skrämmer mig lite. 2016 har varit en hel variation av händelser för min del. Jag har varit den lyckligaste människan i världen samtidigt som jag representerat statistiken för de deprimerade. Detta året har verkligen inte varit lätt och jag är faktiskt förvånad att jag ens tagit mig igenom allt.

Ni vet när ögonen blir sådär jobbigt fyllda med tårar att man slutar se klart? När verkligheten blockeras på bara en sekund av något så enkelt- en vattendroppe. Visst kommer ju droppen från någonstans, men ändå. Jag balanserar ständigt mellan vad som är okej och vad som inte är okej. Det som inte är okej är att sömnlösa nätter, lågt energiintag, ilska som tas ut lite väl mycket, skådespela ett glatt humör, inte veta vem ens biologiska föräldrar är, en konstant ångest plus depression och en vardaglig stress. Det blir dock okej när situationen jämförs med en värre, en bortförklaring från att tycka synd om sig själv, en metod för att slippa ta itu med problemen. En slag förträngning helt enkelt.

Nu under 2017 ska jag istället sätta ett nyårslöfte högst upp- prioritera mig själv. Ingen eller inget är viktigare för mig än mig själv, så är det bara. Jag kommer i år fokusera mer på mig, rensa bort de vänner jag inte vill ha i mitt liv längre. Låter harsh, men jag är så fullkomligt trött på somliga "vänner" som bara vill ses när allt är på topp med mig och bloggen går skitbra osv, men när Philip dumpade mig dök de inte upp...säg vad ni vill om att jag lyfter upp detta i bloggen men det är min blogg och jag gör vad jag vill med den.

Jag har fått göra så många jobbiga val detta året, val där jag har fått välja mellan utbildning och karriär, varit tvungen att värdera två löften mellan två människor jag älskar, förlåta eller inte förlåta, berätta eller inte berätta, acceptera eller inte acceptera. Det har varit så påfrestande. Därför vill jag i år undvika detta även om detta kanske hör till livet. Istället vill jag ta min tid att satsa på andra saker innan jag flyttar.

Mina nyårslöften är slutligen
- Att dra en linje mellan mig och de människor i mitt liv som inte tillfört något i de viktigaste stunderna
- Att satsa mer på bloggisen, tack tack tack till alla er som klickar in här och stöttar mig, ni betyder mer än vad jag kan beskriva!
- Äta mer Vegansk mat och prova åtminstone 1 vecka att gå från Vegetarian till Vegan!❤
- HA DET ROLIGASTE STUDENTHALVÅRET I MITT LIV

Gillar

Kommentarer

LifeYaz
LifeYaz,
Otroligt fin blogg du har, kolla gärna in min blogg!❤️
nouw.com/lifeyaz
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! Kramis! 🌸
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
Förlåt för sent svar!! Men tack så mycket och absolut ska jag kika in din blogg! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson