MINA PLANER FÖR 2018


2018, första våren jag inte går i skolan. Kommer kännas så konstigt (och skönt) att inte ha några nationella prov eller stress inför skolavslutningen och allt därtill. Men samtidigt, 2017 var verkligen ett riktigt bra år och därmed är förväntningarna på 2018 SKYHÖGA.

Ni som läst bloggen länge vet ju att flytten till New York skulle gå av stapeln i Juni 2018. Men jag är inte där ännu, jag vill göra annat innan jag slår mig ner där på heltid. Har en hel bucket list med sjuka, galna, fina och roliga saker jag vill göra.

Först och främst sluta grubbla över saker och bry mig om småsaker. Det gäller allt från att inte använda emojis (är egentligen inte en emoji-person) till att sluta tänka på vad andra i min omgivning tänker i olika situationer rent psykologiskt. Jag har blivit betydligt mycket bättre på detta från 2017 och hoppas på att det bara går uppför under detta årets gång.

Därefter SKA jag ut och resa. Bali, Italien, Afrika och Australien står på priolistan. Min födelsedag ska firas utomlands i alla fall, så är det bara. Sedan om jag ska ha en 20års fest eller inte vet jag inte, vill hellre ha något stort dagen jag fyller 21 och lämnar Sverige.

Förra året handlade också om att klippa bandet med människor som inte tillför med någon riktig nytta i mitt liv. Ni vet de som bara hör av sig när det går bra för en men "Åh tyvärr, har redan planer ikväll igen" när man inte mår bra? Blä.

Volontärarbeta med djur står givetvis på listan. Jag vill också påbörja sökandet av mina rötter, mina biologiska rötter. Detta kommer bli en utmaning eftersom man inte vet mycket kring mitt fall. Men lika bra att prova och inte få svar, än att inte prova och aldrig veta men konstant undra.

Sist men absolut inte minst, bli vegan. Redan nu är jag väldigt flitig på den fronten men jag har några sista punkter kvar sedan är jag helt vegan. ÅH.

Slutligen tänker jag fortsätta satsa på mig själv, karriären plus träningen i år och bara ha så satans roligt. Funderar på om jag ska göra en kategori för min 2018/2019 bucket list?

Gillar

Kommentarer