Gå till ,[object Object]

Mina tips för en effektiv flytt!


Goooooooooood moooooorgon hjärtan!

Mycket checkas av på listan och snart kan detaljerna fixas- såsom dekorationer osv. Då är man en bra bit på vägen. Men en del kvarstår, sådant som jag får fixa nästkommande vecka.

Annars då? Jo men ändå rätt okej! Benen har aldrig fått en sådan workout som denna veckan vilket verkligen ger en multitasking-känsla då jag kombinerat jobb, träning och flytt på en vecka. WELL DONE!

Idag då? Gissa ;-P Haha nej men det blir massa fix såklart. Även storhandling på möbelbutiker och även en sväng inom tippen. Min kära TV har dessutom äntligen kommit hihi så jag installerade den igår. Är faktiskt jäkla stolt över att jag kan allt sådant på egen hand och inte behöver någon guide. Man kan mer än vad man tror!

I alla fall, tänkte ge er mina tips för en effektivare flytt innan jag tar mig samman och ska ge mig på nästa utmaning- min säng....

Ha en underbar lördag <3


Sidenote: I min tacofärs använder jag ibland sojafärs kombinerat med bönor. För att få en saftig och god färs lägger jag i en hel burk chunky salsa! Typ mitt bästa taco-tips. FYI.


Märk upp flyttlådorna
Jag har själv märkt mina med nummer och om de ska stanna i LGH eller upp på vinden. I mobilen har jag skrivit ner exakt vad som ligger i varje låda. Istället för att klottra på boxen. Man kan självklart skriva någon kategori såsom typ kök eller vardagsrum om man vill bära in det i rätt rum från start. Men this is how I do.

RENSA medan du packar
Allvarligt, ta inte med dig en soptipp till nya cribbet. Gör dig av med det du egentligen inte vill ha- donera, sälj eller släng. Jag har rensat så mycket nu att jag får plats med sovrum och vardagsrum i 3,5 lådor. Rätt lite faktiskt.

Våga ta hjälp.
Även om man gärna vill vara självständig finns det inget fel med att ta hjälp av en flyttfirma eller sina nära och kära. Så gäller montering, måleri och allt det där som kan vara lite knepigt ibland.

PLANERA!
Var ärlig med planeringen- är ribban logisk och rimlig?

Fira dem små stegen
En highfive har aldrig skadat, right? Peppa varandra även i de mindre framstegen. Den energin behövs under flytt- när allt är tungt, stressigt och man bara vill bli klar ASAP.


Gillar

Kommentarer