Mitt i ingenstans....


- Klänningen hittar ni HÄR -


#nouwoutfit #nouw

... står en övergiven byggnad. En byggnad vissa vill kalla för övergivet ruckel som skräpar dygnet runt. Medan jag ser det som ett charmigt ställe på dagtid men som den kusliga skumma stugan som man gärna tar en omväg för att slippa bemöta när solen gått ner och fullmånen lyser. Det där trasiga skjulet ger tak åt de djuren som fryser eller för de människor som inte har någonstans att ta vägen.

Min kanske lite på tok för svarta garderob skrek efter en färgklick till kompis. Jag tog åt mig kritiken och kom hem med en klänning som endast en ung Harry Styles kunde beskriva med orden "simple but effective".

Skapelsen är helt i min smak, en slits som möter en lagom urringning för min aptit samt långa ärmar som kompenserar för klänningens längd som gynnade mig som handen i handsken. En dag som denna, när blommorna visade sig och grönskan likaså valde jag att visa mina vita dojjor som inte höll sig vita så länge till... typiskt nu när vi ska till huvudstaden...

Från en lugn, harmonisk och naturlig atmosfär till en pulserande, fartfylld och intrycksfull huvudstad. Innan dess väntar en touchdown på Hammarö. Släkten är värst finns inte för mig, släkten är bland det bästa. Ha en underbar fredag mina vänner!


Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Sjukt vackra bilder <3
nouw.com/kristinajuliette
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! <3
nouw.com/irmastenson