Mitt veckomål


Oj oj oj vilken skillnad det är på mitt hår nu, en update får kanske utlovas på det?


Hej gänget. Segslitna uppdateringar men bättre renoveringar bakom skärmen. Min utveckling går framåt, på er bekostnad men till min vinning- med mer vila kan jag prestera bättre. Även på träningsfronten vilket gläder mig, att jag har hittat tillbaka till fokuset och några rutiner ger mig kraft. Allt jag kämpar med nu har resulterat till ett fantastiskt projekt för 2019 som jag är så så så exalterad att presentera för er!

Blickar över alla utkast jag gett liv till de senaste dagarna när jag varit offline från er, mest anteckningar jämte texter fyllda med ilska, frustration plus en skopa tårar. Jag vet, ni blir inte direkt fit-for-fight när ni läser min blogg jämfört med innan (hoppas att ni finner någon inspiration från mig? Krispig stämning annars...), men jag vill inte på något vis idealisera mitt liv. Jag är en levande skapelse med känslor precis som alla djur, växter och människor där ute.

Veckomålet för mig förblir att satsa på mig själv i vanlig ordning. Imorgon är det i alla fall fredag och ledigheten kickar in, vad betyder det? Mer träning, nytt inköp, julbord med Fabians familj samt en lägenhet proppad av killar. Juste- en lägenhetsuppdatering väntar dessutom på måndag! ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229