MITT VECKOSCHEMA!

Måndag: Min fina fina bästis och kusin fyllde 18 så sjöng för henne såklart innan det att jag åker upp och firar henne rejält (hehe) till helgen! Längtar redan. Min lediga dag spenderades med Emilia och på kvällen somnade jag framför One Love Manchester konserten!
Tisdag: Jobbelijobb och därefter skriva på några papper, mer om det senare! På kvällen ska jag träffa ett gäng polare som jag inte träffat på ett bra tag!
Onsdag: Seg jobbdag och sedan träffa Harry på kvällen, sjukt längesedan vi träffades och catchade upp! Innan dess ska jag checka av ett Skype-möte!
Torsdag: Äta middag med Thelma efter jobbet och därefter börja packa inför Karlstad!
Fredag: Åka till Karlstad där den nyblivne artonåringen väntar på att bli rejält firad av systrarna Stenson!! ÅHHH vad jag kommer tagga hela veckan inför detta...
Lördag: Tror att vi ska fira henne på lördagen (bra koll Irma..) så det är antagligen då som hela fiestan drar igång och sedan blir det en lång kväll! Ska bli så kul att träffa alla goa i Karlstad som jag inte träffar lika ofta och även dra ut med dem som hunnit fylla 18 och festa lite med mina kära bruttor där!
Söndag: Vill stanna så länge jag kan på söndagen i hopp om att spendera så mycket tid som möjligt med min donna! Åker hem på söndagen då jobb väntar på måndag... wiho!

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Låter som en supervecka ❤️
nouw.com/paulajacobsson