Mitt veckoschema- avskedsmiddag, Göteborg och tatuering?

- Min urläckra klänning hittar ni här -

Hej gänget!

Måndag och en ny start på veckan. Pappa har varit borta så länge nu så jag och Zippo har somnat sida vid sida varje natt, älskar när det bara är vi två. Igår pratade jag FaceTime med Victoria i flera timmar, när klockan var så mycket att det nästan (lol) var dags för mig att gå upp och ta morgonrundan med Zippo fick jag slockna för kvällen. Hade kunnat säga att jag var suuupertrött imorse men fallet är alltid tvärtom när jag fått min Victoria-dos. På toppen av det gick jag en riktigt lång runda med Zippo imorse, verkligen guld att ha hund- motionerar så mycket mer än vad jag kanske hade gjort vanligtvis.

Jag tycker vi kikar lite på hur veckan ser ut, massa roligheter framför mig!


Måndag: Hann inom Väla för att plocka upp några grejer- bland annat något som kommer underlätta mitt bloggande rejält. Något jag har köpt innan men får tyvärr köpa på nytt...

Up next? Tjejkväll med Yara och Emilia!Tisdag: ÄNTLIGEN en dejt med Martina. Min bruttis och jag ska hitta på något skojjsigt väl jag stämplat ut från kontoret. Vad vet vi inte, men om jag känner oss rätt blir det någon gosig uteservering!Onsdag är mitten på jobbveckan så för att fortsätta kriga fram till helgen ska jag ta en avslappningskväll. Innan dess- sushi med Emelie och ett kort telefonmöte med en ny kund, jag är ju fotograf utanför bloggen också. Kika på mina bilder från ett bröllopsevent här !Torsdagen lovar jobb i vanlig ordning, därefter ska jag träffa en barndomsvän, Hannes! En fika och lite skitsnack står på schemat. Fun fact: Om jag minns rätt, så bodde han och Harry Styles i samma kvarter!Fredag: Avskedsmiddag för Lovisa! Gumman flyttar till huvudstaden för att plugga så lite festligheter står självklart på schemat. Det ska bli så roligt och känslosamt på samma gång. Men ser fram emot att klä upp mig i någon somrig look och dansa kvällen lång!Lördag och veckans sista arbetspass ska prickas av. Helgen efter har jag SEMESTER! AHH! Så fort jag stämplar ut på lördag är planen att åka upp till syrran i Göteborg och kanske även få gjort tatueringen som vi snackat om så länge. En systertatuering. Haha åh kommer inte fälla tårar från smärtan av nålen utan från hur emotionell session det kommer bli hos tatueraren.

Kanske en rolig utgång på kvällen?


Söndag: Favoritdagen på veckan påbörjas i Göteborg men avslutas i alla fall i Helsingborg med podden, älskar att vi numera ses varje söndag och jobbar med vårt skötebarn :')


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Vart är klänningen ifrån 😊?
nouw.com/seagullcrying
irmastenson
irmastenson,
Länkade den längst upp i inlägget, men den är från NA-KD! 😋
nouw.com/irmastenson
seagullcrying
seagullcrying,
Fan missade de helt, sorry! Nu ser jag det däremot 😘
nouw.com/seagullcrying
irmastenson
irmastenson,
Helt lugnt😘
nouw.com/irmastenson