Mitt veckoschema- boka två nya resor, brunch och spela in poddavsnitt!

Hej gänget!

Eftermiddag och snart stämplar jag ut och lämnar kontoret för idag. Denna veckan ligger fokus på gymmet. Dags för skärpning! 4 gånger i veckan är minimum. Har verkligen saknat träningen så detta ska bli så skönt att kunna få in den rutinen igen.

Förresten, kolla in min nya clutch från Ted Baker som jag köpte i Amsterdam. Ni hittar den här!
Kom hem med några nya bebisar, så håll utkik här efter alla nya tillskott ;-)

Blus härifrån // Kjol härifrån // Skor härifrån


Måndag
Igår chitchattade med Victoria genom luren och fick helt ny energi för veckan, det finns ingen som känner mig så bra som hon gör. Läskigt. ASAP när jag kommer hem ska jag tvätta, städa och sedan bege mig till gymmet. Ikväll/inatt är det VMA så ni kan ju dra en gissning på vem som kommer köra Yoga framför det inatt ;-)

Tisdag
Långt möte på kontoret, en snabb lunch senare så ska jag på ytterligare ett möte. Nya roliga grejer på gång @ work! På kvällskvisten gäller träning igen och efteråt kommer jag jobba med höstprojektet... mycket som händer!

Onsdag
Dejt med Yara direkt efter jobbet! På kvällen ska jag försöka boka en ny resa där jag åker själv igen, kommer aldrig få nog av det.

Torsdag
Dejt med min poddkollega Tiffany (haha så sjukt egentligen att kunna skriva så?) och jobba med podden.
Alltså avsnittet på söndag- jag är så taggad på att ni ska få höra det! SÅ jävla mycket skratt. Ursäkta språket. Men herregud.


Fredag

Innan jag kan stämpla ut helt väntar ett telefonmöte med ett företag som ska köpa mina bilder för deras företag. Så skoj! När det verkligen slår om till fredag kommer ännu roligare planer- ut med Emma, Tanja och Hedda. Ska slänga på mig något riktigt tjusigt och definitivt köra klackar, snaaaart säsong för stövlar! ÅH!

Lördag
Det blir lite sovmorgon, ingen hotellfrulle som förra helgen...bloggjobb och ett gympass får ersätta. Därefter ska jag möta upp mina kollegor för en rolig kick off på Upzone i Ängelholm. Asså greppar ni att höjdrädda jag ska dvs åka zipline på lördag. Såååå blandade känslor över det, men överlag ska det bli roligt att hitta på något med kollegorna! Ingen aning när jag kommer hem, men det lär bli sent om jag känner dem rätt ;-)

Söndag
Gym på morgonen- viktigt att få in den rutinen. Kort efter ett svettigt boxningspass väntar brunch hos Emilia och vi ska boka en resa tillsammans med Yara! Milano står längst upp på listan för förslag och ärligt talat så hoppas jag verkligen på det. Fantastisk mode och fantastisk mat med fantastiska brudar. YES!

Nytt poddavsnitt dessutom, ni vill verkligen inte missa detta! ;-)

Gillar

Kommentarer