Mitt veckoschema- Göteborg, planera stort event och hitta klänning till bröllop

Måndag
"Rensa. Min. Dator." var planen men pannkakorna kom i vägen. Helt ok ursäkt men måste ta tag i det där asap.

Tisdag
Det där med gymmet får skjutas på återigen, förmodligen. Jag måste åka iväg och handla på Coop medan Fabian ändå är iväg på match. Lite tvätt vore också toppen om jag kunde få gjort ikväll! Så det får bli träning torsdag och framåt, skärpning nu asså!

Onsdag
Jobb jobb jobb och därefter vankas student! Mina gamla barndomsvänner Sanna och Lisa ska gå från pluttisar till stora töser som ska dansa på flaket och sjunga för studentens lyckliga dagar?! HUR gick tiden så snabbt? Tänkte även prata lite om efter-studenten-ångest som många får, bland annat jag.

Torsdag
Nationaldagen har jag hållit lite öppen så vi får se vad som trillar in i schemat. Just nu är tanken att träffa Rasmus men vi får se hur det blir. För övrigt behöver jag ta tillfället i akt att styra upp en presentation för 50-årsfesten jag står som eventkoordinator för. White party sammanslaget med poolparty. Hur bra grund har jag inte som utgångspunkt?!

Fredag
Tills fredag hoppas jag innerligt att mitt paket från Johanna har hunnit komma. Är spänd på att se vad hon har fixat. Ska också slå mig ner och försöka boka flygbiljetter samt hotell till när jag ska till Amsterdam och se Ariana Grande.

Kalendern min visar examensfest för Jacob & Amanda.
Jag vill slänga på mig något vitt, riktigt sugen på vitt och guld!

Lördag
Ett kort arbetspass senare ska jag nog ta en sväng inom Väla och leta efter en klänning till bröllopet vi ska på i slutet av sommaren. Lite dum tajmning efter alla har shoppat loss till examen, sittningar, bal och konfirmation. Men värt ett försök, finns alltid second hand <3

På kvällen är jag bjuden på ett bloggevent som jag ser så fram emot. Det kommer glöda i kameran från allt fotograferande och en bild-bomb väntas!

Söndag
Veckans sista dag blir inte en lugn dag. Tillbaka till Göteborg, ish, ska jag på kalas för min kusin Axel!
Tillbaka på kvällen måste jag hinna då vi ska äta middag hos Emil och Carolina i deras nya lägga. Jag är mäktigt taggad på denna kväll då Carolina har en riktigt bra smak för inredning, något som ger henne ett plus i kanten.

Gillar

Kommentarer