Mitt veckoschema- Göteborg, tatuering och podda!


Tjenixen!

Crazy dagar flyger förbi på kontoret. Att tänka på semestern som väntar till helgen hjälper inte, jag är en arbetsnarkoman så jag tänker ändå alltid på jobb. I'm that person. Men tycker att vi ska kika på mitt veckoschema ändå, för roligheter väntar till helgen!Måndag
Ah vi har ju då passerat måndagen rätt kraftigt, så kraftigt att jag knappt minns vad jag gjorde (?), men fick gå genom min kalender och mycket riktigt- skulle boka resa med Emilia och Yara med typiskt nog så backar Yara ut så jag och Emilia får antingen åka själva eller så siktar vi mot våren istället. Funderar faktiskt på att boka en solsemester och åka själv, kanske besöka bästisen i Nya Zeeland?

Tisdag
Bytte om till träningskläder från kontorskläder och på kvällen somnade jag i rimlig tid framför Modern Family i vanlig ordning. Älskar rutiner.

Onsdag
Tog en sväng in Gagliardi i stan som skulle skräddarsy en ny kostym till mig med brodering och allt. Har en i dagsläget, kjol, skjortor och vanlig kostym- men behöver en tajtare som sitter bättre.

På kvällen ska jag träffa Tiffany och jobba med podden, därefter gäller ett rygg&axlar pass på gymmet. Tusen svettiga reps senare kommer jag ta en snabb dusch och börja femte säsongen av Modern Family.

Fun fact: Så fort jag är klar med att se Modern Family ser jag om den på nytt igen och igen, låter drygt men eftersom jag ser serier och tittar på själva skapandet och detaljer i serien mer än vad "vanligt serietittande" innebär blir det aldrig uttröttande.


Torsdag

Veckans sista arbetsdag (buuuhu!) och därmed en fullsmäckad dag. Sjukt mycket ska göras då jag ska göra två dagars arbete på en dag- men jag älskar det. Hehe.
På kvällen tänkte jag träna och packa. Helgen väntar!

Helgen
Kaaaanske träna ett pass på fredagsmorgonen innan avfärd. Sedan åker jag upp till syrran i svenne-favoritstaden Götlaaborg! Fan vad sköj vi ska ha. Vi har länge snackat om att göra en syster-tatuering och hon har redan skissat fram en, så har vi tur så gör vi någon spontant till helgen. Herregud det kommer göra så ont med min bortblåsta smärttröskel som befinner sig på en annan planet. Tur hon är lite rutinerad.

Juste! På g upp ska jag inom min kära mormor och morfar, var hos farmor och farfar i söndags så det blir helt perfekt att svänga inom mormor och morfar också! Mormor ska laga vegetariskt och vi ska snacka om dagarna när vi gick rundor i New York och bara levde loppan <3

På söndagskvällen ska jag podda med Tiffany, asså det avsnittet vi ska spela in på söndag. Herregud no words. Det kommer verkligen bli helt jävla crazy. Tror hela Helsingborgs ungdomskrets (och några vuxna...host...host) kommer lyssna asså. Pray 4 me.

Nej, hörrni. Veckan ser toppen ut så vi tutar och kör!

Sidenote: Jobbar på en ny design här på bloggisen, snart släpps den!


Gillar

Kommentarer