Mitt veckoschema- jag fyller 21 och träffa pappas nya tjej?


Från en morgontrött och omotiverad Irma checkar istället en riktigt taggad Irma in- det är rent av musiken som pepprar mig inför annat. Jag är helt såld på Schweiz ESC-bidrag "She Got Me", jag är ju svag för enkla melodier som följs upp av ett bra drop och dans. Har också spenderat halva dagen till att lyssna på Ariana Grande- kan inte förstå att jag om bara några månader ska se henne live, ni kommer se en gråtandes Irma ståendes i publikhavet i Amsterdam.

Arbetsdagen är snart slut och jag tar nu en te-paus om man säger så? Snart plockar sambon min upp mig för att åka iväg igen. Inte lika långt denna gången kan jag lova, vart får ni se bland veckoplanerna längre ner!

Sidenote: HUR snygg vespa? En av mina svagheter inom fordonskategorin, efter pappas Porsche dvs. Det är faktiskt mammas nya kille som äger vespan, jag fick äran att provköra och såklart knäppa några bilder. Kanske bara ett knep från hans sida att få lite pluspoäng hos mig?


Kavaj här // Liknande byxor här // Brillor här


Måndag: Min migrän börjar komma tillbaka. Jag bar glasögon hela vistelsen hem igår och det gjorde inga direkta skillnader för huvudet. Så nu måste jag verkligen ta tag i att kolla upp detta... på kvällen söker jag tröst i att se Chernobyl med Fabian hos hans föräldrar. Det är lätt min favorit just nu när både Riverdale och Dynasty har avslutat sina säsonger för nu. Inga spoilers om avsnittet hörni!

Haha förresten- kan vi prata om hur den senaste säsongen av Riverdale var rent av piss och att det senaste avsnittet SÅKLART ska vara bra igen? Och hur Dynasty gång på gång lämnar en med cliffhangers. Tur för hela deras produktionsteam att en ytterligare säsong är bekräftad för hösten!

Tisdag: Jobb i vanlig ordning, på kvällen ska jag möta upp Olivia för en sushibuffé. Ja jag vet. Jag är beroende av sushi. Tro mig, min sambo och min bank påminner mig dagligen. Men om det är buffé känns det lite mer värt- för då kan jag äta 40 bitar utan att priset ska flyga upp. Dessutom finns det massvis av annat gott på buffén som kommer mätta magarna fint över lite skitsnack och cathing up.Onsdag: Sista dagen innan långledigt, igen. Innan ni stänger ner fliken med min blogg och beslutar er för att aldrig mer läsa den igen- jag fyller faktiskt år på fredag. Absolut kan man arbeta på sin födelsedag, men detta var bokat innan jag fick det jobbet jag har nu och min chef var okej med det så yolo. På onsdag har jag faktiskt inga direkta planer, det ryktas om att möta upp Emma och Hedda. Men rakt hem efter jobb och därefter mecka med lägenheten finns det alltid tid för. Vem vet? En post om alla inköp från resan kanske publiceras här? U never know ;-)Torsdag: Fick ju träffa mammas nya kille förra veckan och nu får jag träffa pappas nya tjej. Det går lite snabbt det där. Men som jag sa innan, en separat inlägg om alla mina tankar och känslor kring den fasen kommer. För det finns så mycket jag behöver skriva av mig om. På dagen ska jag möta upp ett gäng goa människor och umgås lite när vi ändå alla är lediga. Men en middag på Sillen och Makrillen (repris från förra året, kanske ett försök till en ny tradition?) står på menyn, vilket inte låter helt fel. Håller tummarna för fint väder och trevlig stämning!

Juste- nästa del av livet som sambos kommer som utlovas publiceras!Fredag: MEN. GUD. Jag fyller 21. TJUGOETT. "*insert Bingo-voice* Tvåa-etta". Det är ofattbart. Mycket blandade känslor kring denna dag. Glädje över att jag fortfarande lever och är frisk. Men ångest över att uppmärksamhet riktas mot mig när det ska riktas mot de som har det värre, att bli äldre och inte enligt normen kommit långt i livet vad gäller karriär och bilda familj. Jag längtar tills den dagen jag inte lider av ångest.

Vad dagen har att erbjuda har jag noll koll på. Både jag och Fabian gillar att överraska varandra så både ni och jag får återkomma på självaste fredagen om vad dagen erbjöd. Spännande! Planerna för lördag och söndag kvarstår att fylla upp, men vad jag har förstått det som lär det bli händelserikt ändå. Maj månad är alltid fullsmockad för mig.


Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
haha gud vad härlig du verkar! Passar mycket bra på en vespa också, den ska du ha!! Haha 😉
nouw.com/isabylund
irmastenson
irmastenson,
Men hallå- livets komplimanger du öser ner mig med?! Tack du! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson