Mitt veckoschema- resa och gå på konsert själv, dejter och 50-årsfest!

Hej gänget!

Medan jag knappar på tangenterna och lyssnar genom Elton Johns tidlösa hits öser regnet ner från mitt kontor. Det öser verkligen. Trots att jag plattade håret spikrakt i morse och fick ha paraply över paraply finner jag en charm i regnet, så länge man är på rätt sida fönstret så att säga. Jag gillar ju att ha fönstret öppet när det regnar för att höra det rofyllda ljudet, kanske är jag ensam om den saken?
Skönt då att jag har ett eget kontor så man slipper kompromissa ;-)

Tänkte att vi kan ta en titt på hur veckan min ser ut? Massa roligheter som väntar mot veckoslutet, och så det bästa med varje söndag- nytt poddavsnitt! Känns fortfarande helt galet att skriva dem orden... vet inte om jag någonsin kommer kunna smälta det?


- Klänningen är slutsåld men hittade en "liknande" här -


Måndag:

Göra ett försök att ta¨in allt från söndagen när första avsnittet släpptes. Herregud det var minsann inte lätt. Olivia och jag pratade om det när vi hade en dejt på IKEA i söndags, hur man alltid kan ha något att prata om i en podd? Fantastiskt egentligen hur jag och Tiffany kan planera och bestämma helt själva hur vi vill ha vår podd?! Ja, utöver regler från Spotify och iTunes. På kvällen blev det ingen sushi-dejt utan på ett annat ställe i stan, dock hände det som absolut inte får hända på den dejt... vad får ni veta i nästa veckas avsnitt!

JUSTE! På topplistan hamnade vi på en enorm plats 82 i hela riket?! WOW!

Tisdag:
Jag begav mig hem för att röja upp, en stylist skulle komma på onsdagen så gällde att läggan var top noch. På kvällen satt jag och redigerade podden, åh så skoj det är asså! Veckans avsnitt kommer bli riktigt intressant!

Onsdag:
TRÄNING. Äntligen är det tomt på ursäkter. Podden är igång och mina bekymmer med halsen är bortglömda. Så nu ska jag införa träning åtminstone 3 gånger i veckan. Låter lite, men jag känner att det är meningslöst att sätta för höga mål i och med mitt hektiska schema för att sedan bara bli besviken..
Men ett svettigt pass ska det allt bli, det ska rinna från hela kroppen!Torsdag:
Kort arbetsvecka så detta blir veckans sista pass innan jag går på mini-semme!
Direkt efter jobbet har jag ett telefonmöte- ett företag hade upptäckt mig när jag var veckans blogg hos bloggportalen Nouw och kom med livets samarbetsförfrågan som kommer gynna projektet jag ska släppa i höst! Även en PW med Tanja ska checkas av på kvällen.

Fredag:
Flyger ner till Amsterdam!
Asså ni förstår inte hur mycket sushi jag ska äta och hur mycket hotellfrukost jag också ska äta. MAT!
På kvällen väntar ARIANA GRANDE. Tror inte ni greppar nivån av nervositet för att biljetten ska vara fejk. Visst, får en go resa till Amsterdam ändå. Men jag kommer på fullaste allvar bli superledsen om hon står där inne och ger ett framträdande i världsklass och jag får stå utanför och missa allt.
Håll tummar och tår för mig, snälla!Lördag:
Eftersom en 50-årsfest står på schemat ska jag korta ner min vistelse, samt för att vi poddar på söndagen och om något strular sig med flyget vill jag ha en dags spelrum för misstag. Man måste tänka taktiskt!

Vi kommer också involvera er på lördagen inför ett poddavsnitt, så håll utkik på vår Instagram @nibordestartaenpodd för att inte missa det!

Söndag:
Boka biljett till Stockhom! Skulle åkt upp i maj på ett stort bloggevent hos Mr. French jag tyvärr fått tacka nej till för andra året i rad, får bli nästa sommar istället. Men jag ska försöka planera in en trip dit mot hösten för att hälsa på alla kompisar som bor där. Vill även kika på en solsemester mot vintern- en ny metod för att kämpa mot min extrema höstdepression.


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilken vacker klänning du har på dig 🤩
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Ja men visst är den? :')
nouw.com/irmastenson