MITT VECKOSCHEMA!

Måndag: Jobbelijobb, hade så svårt att fokusera med tanke på vad som hände i söndags. Usch. Tur att jag har så fina kollegor som alltid piggar upp mig!
Tisdag: Jobbade i stort sett hela dagen, när jag kom hem väntade träning och ett lång telefonsamtal med syrran! Går inte en dag utan att jag saknar den människan.
Onsdag: Min lediga dag ska fyllas med träning, fota med Calle, kvallétid med Tanja och eventuellt träffa Saga (annars blir det på torsdagen!)
Torsdag: Börjar riktigt riktigt tidigt på morgonen och slutar på eftermiddagen. Kvällsplan? Se serier och knapra på några morötter- finfin kombo! Föräldrarna kommer dessutom hem!
Fredag: Ett sent jobbpass tyvärr, inte riktigt var jag var sugen på alls. Men på förmiddagen ska jag träffa Martina för tjejsnack över en lunch! Så fort jag slutat kilar jag hem och efter det att jag gjort V mig väntar en utgång med tre andra brudar!
Lördag: KÖPENHAMN BABY! Haha asså ni fattar inte hur länge jag viljat dra dit men har varit utomlands plus det att jag har jobbat. Har bara landat där och sedan åkt direkt till Helsingborg. Men nu jäklar ska jag dit en heldag och jag ska dit med Emma! Go mat, go shopping och en go bästis- hur bra lördag? På kvällen väntar kanske en till utgång på mig med ett härligt gäng, men får nog ta och känna efter lite haha...
Söndag: Favvodagen på veckan ska jag spendera med föräldrarna, kanske blir en sväng över till Helsingör eller något annat trevligt? Vi får se vad dagen har att erbjuda!

Gillar

Kommentarer