MITT VECKOSCHEMA!

Godmorgon bloggen! Sitter i köket nu, mumsar i mig lite mat och kikar på veckoplanerna. Solen skiner som bara den och idag är det en tunn jacka som gäller. Må jag dessutom konstatera vilken vecka jag kickar igång maj månad med? Detta är en vecka precis i min smak. När maj månad bjuder på en drös röda dagar kan man ju inte klaga, ehehe.

Måndag: Valborgsmässoafton firade jag med Fabians familj och familjevänner.
Tisdag: Tvättdag, chilldag och massa bloggjobb. Som jag däckade i sängen efter dagens gång...
Onsdag: Jobbelijobb följt av att umgås med pappa hela kvällen. Inte träffat honom på ett tag.
Torsdag: Vill gärna träna efter jobbet och sedan bänka mig framför veckans serier!
Fredag: Packa samt gosa med familjen efter jag klockat ut från jobbet! Hoppas på fint väder så man kan ut och springa lite också.
Lördag: Först väntar en brunch på Sand i Båstad för att fira farfar. Därefter tutar jag och Fabian vidare upp till Göteborg för årets fest- min kära syrras födelsedagsfiesta. My oh my vad jag räknat ner inför detta, ni anar inte.
Söndag: För typ första gången på riiiiktigt länge bor jag inte hos familj, vänner eller släkt i Göteborg utan ska vakna upp på hotell med pojkvännen vid min sida. Att vi ska avnjuta en hotellfrulle och spa på söndagen känns ju lagom "trist". Vilken bra vecka detta är so far och vilken bra vecka det kommer vara!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
världens bästa du!! Blir så glad av att läsa fin fina blogg!! Följ gärna min, hade gjort mig superglad!! kraamis
nouw.com/sarafogelström
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson