Gå till ,[object Object]

MITT VECKOSCHEMA!


Min playsuit hittar ni HÄR


Måndag:
Tidigt körde jag pojkvännen till jobb för att sedan bila upp till Skånes Fagerhult med Zippo. Spenderade heldagen och kvällen med min blivande svärmor och Pascal. Världens sötaste är han, ni såg ju själva på Snapchat vilken gulleplutt han är! Kan verkligen inte slita mig ifrån honom. Blir måttligt sugen på att slå mig ner och skaffa egna barn nu. (Å andra sidan finns det situationer man ser med barnfamiljer som gör att man bara vill sy ihop sig själv med nål och tråd på plats) På eftermiddagen kom Fabian och hans pappa dit och vi hade en underbar kväll.

Tisdag: Vi vaknade upp hos hans föräldrar, tog en morgonrunda med Zippo och fick i oss lite frukost innan vi tutade hemåt. Fabian jobbade medan jag jobbade hemifrån med bloggen (Jag har två SJUKT roligt projekt på gång hörni!) samtidigt som vi på SMS taggade igång inför fotbollen ikväll. Ni kollade väl? Juste, ett gympass hann jag dessutom med!

Onsdag: Träffa Emilia på eftermiddagen och innan dess pricka av ett svettigt gympass, helst intervaller följt av boxning. Älskar kombon något måttlöst.

Torsdag: Morgonpass på gymmet och kanske ännu ett på eftermiddagen om allt går sin väg. Emellertid är planen att jobba med ett av projekten, vill sååå gärna berätta för er men får hålla mig lite till hihi!

Gillar

Kommentarer