MITT VECKOSCHEMA!

- Bilden är i samarbete med GinaTricot-

Jumpsuiten hittar ni HÄR


Onsdag: Hämtat ut paket och ÄNTLIGEN fått se lägenheten på riktigt! Vi har ju aldrig sett den mer än ritningarna så gissa om vi var nervösa inför detta... Men WOW vad fin den är. Helt nyrenoverad och allt, åh. Vi kommer trivas löjligt bra här. Vi var också på Mio och IKEA för att inhandla lite grejer, mer om det kommer! Får köra på ett helt separat inlägg haha.
Torsdag: Jobb. Så fort jag klockade var det plattan i mattan som gällde raka vägen hem för att packa ner allt i min byrå och i badrummet. Garderoberna vänta på mig imorgon... Fy fasen, ni kan tänka er vilken mardröm det kommer att bli. Alla fashionistas mardröm typ...
Fredag: Kör tidigt till jobbet för morgonmöte med jobbet, därefter är det flytt flytt flytt som står på schemat. På kvällen väntar roligheter- Kräftskiva! Så skönt det ska bli att få koppla av från all flytt. Så synd dock att jag inte är med Tropi-gänget som jag haft kräftskiva med i 3 fina år. *Snyft*
Lördag: Lite mer fix med lägenheten (haha lär behöva kolla upp alla sorters synonymer till fixa med tanke på att det kommer vara min sysselsättning de närmsta veckorna) och sedan ska jag och Fabian passa Pascal!
Söndag: Jag och Fabian ska ut på ärenden, hoppas det blir lika mysigt som när vi var på IKEA i veckan, åh. Verkligen något jag drömt om sedan barnsben- skaffa lägenhet!

Gillar

Kommentarer