MITT VECKOSCHEMA!


Måndag: Dubbeldejt med Amanda och Jacob. Jag lagade indiskt till oss och så fort maten hade tystat mun och vi var mätta och belåtna väntade lite sällskapsspel som verkligen satte prägel på kvällen. Hur mysigt är det inte med sällskapsspel, go musik och varma drycker under hösten? ÅH.

Tisdag: Direkt efter ett långt arbetspass väntade veckohandling på Coop med sambon min. Vi kom hem rätt sent och på kvällen väntade Arne Dahl på oss plus en skål popcorn. Perfekt kombo? U bet!

Onsdag: I skrivande stund sitter jag och kollar på min duktiga sambo som monterar ihop den sista delen av vår säng. Under dagen fick jag catcha upp med Olivia och på eftermiddagen svängde även min kära storasyster förbi. Tillsammans lagade vi två en god middag innan hon tutade vidare hem till Göteborg.

Torsdag: Ska beta av lite mejl, hämta ut paket och gosa med Zippo. En fika med Jakob står också på schemat. Mamma och pappa kommer hem nu så det blir säkerligen någon snabb träff där då jag ska jobba hela helgen.

Fredag: På fredagen ska jag jobba till sent, på kvällen ska Fabian laga pizza till oss hihi!

Lördag: Massa förberedelser innan jobb för på kvällen är första officiella "festen" för vår lägenhet. Våra föräldrar och syskon kommer på middag så full rulle hos oss kan ni garantera er...

Söndag: Veckans sista arbetspass ska checkas av innan jag bokstavligen kan slänga mig på soffan och ta det lugnt. Ser verkligen fram emot det! Nästa helg blir det verkligen ingen vila... ;-)

Gillar

Kommentarer