MITT VECKOSCHEMA!


Måndag: Få gjort jobb och längta efter vår nya bar som vi beställde igår. Ni vet hur man sååå fort bekräftelsen på att paketet är på g trillar in i inkorgen och allt man gör efteråt är att uppdatera sidan där man kan spåra sitt paket. Vårt lär skickas ut idag och komma under veckan och jag är SÅ taggad. Vi har andra inköpsplaner också nu för Oktober månad, dessutom fick vi massa godsaker med oss från Fabians förra lägenhet igår när vi tömde den!
Tillbaka till idag: på kvällen väntar en dejt med Tanja som ska bli supermys!

Tisdag: Jag ska jobba och därefter köra en spa-kväll. Mår jag bättre (var krasslig förra veckan) vill jag spika ett gympass. Herregud vad längesedan, panik. Det kliar verkligen i fingrarna.

Onsdag: Jobb på förmiddagen, när klockan slår lunch åker jag och Tiffany till Göteborg för ett event ihop med bloggportalen Nouw! Tillsammans med andra bloggare ska vi se på bio. Detta ska bli så roligt. Mindre roligt är väl att jag har ett sår i mungipan (Brist på D-vitamin...) och ska medverka i Tiffanys vlogg.

Torsdag: Vi bilar hem på onsdagen så hela torsdagen spenderas till jobb. Tur att jag jobbar ihop med Tiffany så vi kan snacka om onsdagskvällen.

Fredag: Inget särskilt under dagtid men en fet AW ihop med jobbet väntas på eftermiddagen. Är jag taggad? U bet!

Lördag: Medan Fabbe drar ut med boysen har jag preliminära planer med Olivia. Lite bästismys på en lördag är exakt vad själen beordrade!

Söndag: Sista rycket i Fabians förra lägenhet och sedan väntar Mikaeli marknad på oss! Lina, Björn och änglalika Pascal ska också med! En dag som bjuder på roligheter!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229