MITT VECKOSCHEMA!

- Bilderna är i samarbete med Gina Tricot och ni hittar min fina kjol här -

Brillor här // Tröja från Tiger Of Sweden // Väska från Michael Kors

Måndag: Kan säkerligen ha varit månadens redan segaste dag för min del. Energin låg nere på noll och det märktes i allt jag gjorde. Kunde inte ens göra potatismoset ordentligt haha... Men min sjukling till sambo blev meganöjd vilket för mig är värt mer än en michelin stjärna.

Tisdag: Dagen känns allt mer energifylld än gårdag. När jag väl har slutat ska jag inom IKEA för att hämta ut våra nya sängbord! Kanske fixar en liten LGH uppdatering åt er inom kort? Mycket nytt har ju faktiskt anlänt ;-)

Onsdag: Måste hinna med ett pass på gymmet innan samvetet äter upp mig. Får bli direkt efter jobbet.

Torsdag: Djurens dag som ska firas med vegomat till middag samt massa inspo på bloggen. Kika in här för att inte missa någonting!

Fredag: OM jag inte ska jobba på lördag kommer min fredagsfeeling vara maximal. För första gången på länge ska jag faktiskt bara vara och inte ha några måsten. Så ska det förbli hela helgen. Lite träning skall klämmas in dock men utöver det är det en slapp-helg. Kanske lite fixa och dona i lägenheten också. Tänkte också dra igång en Q/A snart, kanske blir denna helgen. Håll utkik här eller på min instagram @irmastenson !


Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Såå snygg outfit 😊
nouw.com/charlottahagg