MITT VECKOSCHEMA!

Liknande klänning här !


Hej på er! Att vänja sig vid en kall sen höst / tidig vinter är inget att skoja med. Tror nästan att mina inälvor frös igår när jag skulle ta mig hem, tur att jag skulle in och värma mig på gymmet därefter så värmen därifrån kunde hålla igång mig hela vägen hem. Mitt veckoschema ser bra ut hörrni, mycket att se fram emot och lite som jag inte ser fram emot. Ta en titt!

Måndag: Var som en avslagen läskburk efter resandet så jag tog ut en ledig dag för att sortera upp all packning, tvätta lite och mörda min stackars kropp på gymmet- snacka om att sparka på någon som redan ligger ner... Men den kommer att tacka mig sedan ;-)

Tisdag: Jag och Fabian drog livets handling på Coop, inte som den maffiga inhandlingen vi gjorde när vi flyttade in. Borde nästan göra en story-time om det haha! Kvittot var typ i samma längd som majsorm. Tänkte dock visa upp lite vad vi handlade denna gången, mycket att inspireras av! Ni har väl inte missat mitt inlägg där jag tipsar om mina knep för en smart veckohandling?

Onsdag: För första gången på evigheter samåkte jag och Fabian på morgonen. Jag är mer rutinerad än vad han är gällande att stiga upp 05:20, min snuttis. Ett tandläkarbesök står på schemat rätt bra synkat i förhållande till jobbet.

Efter tandis ska jag möta upp Tanja för catching up! SEDAN ikväll väntar förra veckans avsnitt av Modern family. En av er läsare kommenterade (lagom i synk när jag stod på flygplatsen och skulle checka ut från serier för en semester?!?!) att en av karaktärerna dör?! Förstår ni vilken frustration det varit att inte ha hunnit se det ännu?! Imorgon släpps avsnittet därpå så tänkte se två på rad ikväll för att inte sitta med livets cliffhanger eller så. När jag svarade er om vem jag trodde dog var det fel?! Så jag är "smått" spänd inför ikväll.

Torsdag: På kvällen kommer Jacob och Amanda hem till oss på spelkväll, det är Fabians bästa polare plus hans fästmö (åh, hans frieri var legendariskt- framför en magisk utsikt och gran canyon location?!).

Fredag: Efter jobb lutar det mot att möta upp Emma och Mimmi i stan! Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte, det återstår att se!

Lördag: Innan vi ska på familjemiddag á la Stenson, Stoltz och Andersson SKALL jag checka av ett pass på gymmet. Helst så tidigt som möjligt, avskyr verkligen när det är krydd med folk på gymmet. När man måste köa till maskiner. WHY.

Söndag: Gym och därefter en slappedag. Kanske en sväng inom IKEA?Om jag minns rätt väntar en tacosöndag på kvällen med sambon- hoppas hoppas!

Gillar

Kommentarer