Mitt veckoschema!


Måndag: Ny vecka och nya tag. Vet inte hur många gånger jag skrivit så på min blogg? 100 spänn till den som kollar upp det haha. Slutar tidigt och ska gosa hela eftermiddagen med Zippo som sover hos oss inatt. Senare väntar ej date med Martina!

Tisdag: En seg dag väntar, men filmmys med min sambo garanteras så fort han är hemma igen. Behöver en riktig slappekväll. Dock måste jag ta tag i min garderob, omg. Värsta mardrömmen där inne. Igen.

Onsdag: Jobbelijobb följt av gym. Tänkte också klippa Fabians hår, tro det eller ej- men det är verkligen inte första gången. Resultatbilder skall fixas!

Torsdag: Ska på ett modeevent tillsammans med Tiffany som lär bli en av veckans motivation. Fett pepp på att klä upp mig och ha riktigt skoj!Fredag:
En julig AW med gamla jobbet väntar på kvällen, funderar starkt på en långklänning, rött läppstift och klackar. Outfitbild? U bet! Kvällen lär nog avrundas rätt snabbt för min del, för på lördagen väntar andra bravader!

Lördag:
På dagen ska och och Fabian inhandla lite julpynt till läggan. Visst, första advent är 2 helger bort, men somliga här kan icke hålla sig. (Aka yours truly), kan som max hålla mig till söndag hahah!

Födelsedagsfirande för Yara! En av mina favvisar fyller 20 och klart som korvspad att vi ska fira henne! Middag, en glamorös klädsel och härliga människor är bara några av sakerna jag ser fram emot med lördagen! Hon skulle bara veta vilken present som väntar henne ;-)

Söndag: Skrev ju förra veckan att en riktig avslappningsdag önskas, och precis det tänker jag ta fokus till. Så fort ett träningspass kan checkas av hehe. Lite planer och fix inför nästa vecka ska också tas itu med. Men fokus fokus fokus på att slappna av!!


Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh hoppas du får en superhärlig vecka!! Kram på dig <33
nouw.com/elinelmersson
irmastenson
irmastenson,
Tack du! Detsamma! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson