Mitt veckoschema!


Grattis till min lille bebis som fyllde år i söndags, verkligen min vapendragare i all evighet <3Måndag: Drog en rejäl städning hemma och njöt sedan i soffan framför mina favoritserier, Fabian spenderade natten hos sina föräldrar så jag passade på att njuta till fullo. Vi snackar största skålen någonsin med popcorn, massvis av Sex & the city och i slutklämmen även några avsnitt av Modern family. Inser ni att jag är på 3 olika omgångar att se om serien? En runda där jag ligger exakt i fas med senaste avsnittet, en runda med Fabian som aldrig sett serien förut, en runda där jag ser om den för typ 10:onde gången igen? Sedan finns det ju rundan med mamma och rundan med pappa också... dios mio.

Tisdag: Fick äntligen pussa lite på sambon. En pestorätt och några avsnitt av Modern family senare slog matkoman in. Nu är han på banan och lirar sin match medan jag skrollar genom mailen. Skönt att få saker gjort inför helgens bravader dessutom. Men har tagit paus från träningen vilket ska ändras asap!

Onsdag: Så fort gick det att vända med träningen haha. Ett morgonpass är utlovat och jag skall ge mig på kondition. Jag älskar att träna upp min uthållighet på gymmet- det känns som om jag samtidigt gör min kropp och själ en tjänst, men samtidigt förbereder mig om jag skulle behöva fly för mitt liv någon gång. Likaså resonerar jag med styrketräning. På kvällen väntar handboll och indiskt! Kanske dags för ett recept på bloggen?

Torsdag: Har flera ärenden att pricka av på torsdag, gillar att ha det sammanställt på en dag bara deadlinen tillåter. Ett träningspass på morgonen ska också göras. Har inte bestämt mig dock om jag ska gå tillbaka till gamla träningsrutiner?- träna varannan dag. Nu tränar jag fria dagar, men sammanlagt 4-5 gånger i veckan. Hm, får bli en liten funderare på den.

Fredag: ÅH, du milde. Det väntas tacofredag och massa mys. Gärna ett träningspass för att maxa helgkänslan. Ska nog allt se till att mysa med min massagekudde också, hehe.

Lördag: Denna helgen ska vi äntligen passa Pascal och det ska bli sååå mysigt. Ska knäppa lite bilder på hjärtegullet som bara växer så det knakar.

Söndag: Hem och styra upp lyan innan vi får finbesök! Emil, Carolina samt Jacob och Amanda kommer över på trippeldejt hos oss! En riktigt rolig söndagsaktivitet som jag tveklöst vet kommer bli en dunderkväll!


Gillar

Kommentarer