Mitt veckoschema!


En låt som sätter en rejäl fart i mig i vad jag än gör. Åh, musik var hundra gånger bättre förr.Måndag: Blev inte mycket att göra igår utöver att bara redigera redigera redigera alla bröllopsbilder. Asså wow, ska dela med mig av några bilder vid tillfälle för vissa blev jag verkligen extremt nöjd med.

Tisdag: Sanningens ögonblick när jag lämnade över alla bilder och brudparet blev sååå nöjda. Även om jag är nöjd mitt arbete känns det extra skönt när även kunden är det, såklart. Fabbe blev helt lyrisk och hoppade rundor i lägenheten med mig i famnen- som han hejar på mig när jag gör sådant jag älskar <3

Martin var till er förvånad här ikväll igen på fotboll. Inget negativt dock, supertrevligt att komma närmre Fabians äldsta vänner. Jag skulle städa hela min garderob för att göra plats för lite nya grejer. Bland annat en gul långklänning som kan passa perfekt till bröllopet vi ska på i sommar. Den är så fin asså. WOW- jag behöver verkligen införskaffa mig mer färg i garderoben. (Haha, så många av er som kommer bara "PRECIS DET VI SAGT HELA TIDEN?!?!" nu) MEN, ett projekt kom före som jag ska visa mer av när det är färdigställt.

Onsdag: Sista kvällen med Fabian innan han ska till huvudstaden för att gå på Let's Dance. Hans barndomsvän Jacob Persson ska dansa tillsammans med Linnea Claesson. Jag ska sitta bänkad det är en sak som är säker. Så man kan se om sambon ignorerar mina meddelanden... ;-) Så sista kvällens planer vart halverade: hjälpa en stressad Fabian med sin packning samt tvinga på honom att se på veckans Mästerkockarna. Det är en brutalt befogad prioritering som han bara fick ta. Semifinal ju?!?! Både jag och Fabian har trott starkt på Wichudaporn Chaiyasaeng och att hon tar hem hela skiten sedan programmets start. Men ack asså, man har fattat rätt bra tycke för hela goa högen. Inte många ögon var torra under förra veckans eliminering samt gårkvällens.

Torsdag: Fabian åker iväg och jag har en filmkväll inplanerad med Tanja. Ska passa på att se allt sådant som Fabian bara totalvägrar att se. Häromdagen såg jag på "My best friend's wedding", där satt han och bara rullade ögonen när han traskade in i vardagsrummet.

Fredag: Självklart ska jag sitta bänkad framför Let's dance och Martina (kanske Tiffany också!) kommer göra mig sällskap. Gott käk och en mysig kväll- perfekt fredag? Ska även kicka igång träningen igen efter några veckors uppehåll.

Lördag: Mammsen och jag ska fika på dagen då hon är här över helgen. Sedan bär det raka vägen hem- på kvällen ska ett gäng goa tjejer samlas hos mig för lite krök innan en utgång väntar. Det ska bli riktigt roligt och är mäktigt taggad på kvällens/nattens bravader.

Söndag: Kanske att någon av tjejerna sover hos mig? Isåfall väntar en rejäl frukost. Om inte så kilar jag över till föräldrarna för äta frukost hos dem.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin vecka <3
nouw.com/missjohansson